Lanceringsdatum By Linsey Lifestyle Boutique bekend!

 In Boutique

Tromgeroffel… Ik kan je eindelijk vertellen wanneer de By Linsey Lifestyle Boutique officieel online gaat! Zet het maar vast in je agenda, want zondag 30 september is het zo ver! Vanaf dan shop je de leukste woonaccessoires en kinderdecoratie, mét een snufje travel, in mijn eigen webshop. Ik kan niet wachten!

Pfoeh, het waren busy weken. Ik kan je zeggen: een webshop starten is best een klus. Maar… wát een leuke klus! Ik mocht de collectie bepalen, inkopen, de webshop creëren, foto’s maken, de teksten schrijven, zorgen voor mooie verpakkingen en meer. Allemaal mega-leuk toch? Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Vanaf zondagavond 30 september werkt deze link: www.bylinsey.nl/boutique.

Collectie voor iedereen

Wat kun je verwachten? Een collectie voor jong tot oud. Met unieke producten die jou een happy gevoel geven. Van de mooiste woonaccessoires en kinderkamerdecoratie tot gave items om je kantoor mee te stylen bijvoorbeeld. Allemaal met een vleugje travel, allemaal helemaal mijn stijl. Ik heb elk product met liefde en passie uitgezocht en een groot deel van de collectie is zelfs lokaal ingekocht. Ook bied ik stijlvolle producten van bekende merken aan. Ik weet zeker dat je hebberig gaat worden van deze collectie ;). Want wie wil dat fijne vakantiegevoel nu niet ook thuis ervaren? Ik heb ervoor gezorgd, dat er voor elk budget wel wat leuks te shoppen valt.

Meer dan een online shop

Mijn Lifestyle Boutique is meer dan een online shop waar je snel even een cadeautje scoort. Het is dé plek waar je volop inspiratie op kunt doen. Voor een heerlijk avondje me-time! Zelf haal ik zo veel energie uit het zoeken en vinden van de perfecte plaatjes. Daarom deel ik straks de leukste ‘binnenkijkers in villa’s’. Ik kan helemaal wegdromen bij een mooi gestylde villa op Ibiza. Jij vast ook, toch? Zoals je weet deel ik ook volop inspiratie via mijn Instagram: @by.linsey__.

Wat moet er nog gebeuren?

Genoeg! Tot de lancering zit ik zeker niet stil. Denk aan inkopen, een professionele fotoshoot, van alles regelen voor de lancering… Ook werk ik aan de productspecificaties en prijzen. Daarnaast wordt mijn home-office ingericht, hoe gaaf is dat? Daar krijgen een aantal producten een ereplaatsje! Natuurlijk ga ik mijn thuiskantoor ook met je delen, evenals een binnenkijker in onze woonkamer en natuurlijk laat ik je de kamer van Chloë zien. Niets zo leuk als stylen, toch? Dus reken in oktober op een echte woonmaand op mijn blog! En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, staan er deze maand ook nog twee travel-tripjes op het programma! We gaan nog naar Toscane en Puglia. Dus: tot 30 september heb ik nog genoeg om te beleven (en man, wat een geweldig toffe dingen allemaal!).

Coming Soon

Nog heel even geduld dus tot je jouw favoriete items bij mij kunt bestellen! Als je echt niet kunt wachten en iets leuks voorbij ziet komen op mijn Instagram-feed, dan kun je natuurlijk ook nu al iets bij me bestellen. Heb je vragen? Of ben je specifiek op zoek naar een product? Laat het me gerust weten via info@bylinsey.nl

Recommended Posts