Over

Linsey

“Persoonlijke en zakelijke groei is waar ik je mee wil helpen!”

Ik ben Linsey en enorm ambitieus en gedreven om mezelf continu te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om iedere dag met plezier mijn werk te mogen doen, waarbij ik mezelf en een ander blijf spiegelen om je mooiste leven te leven.

Naast mooie uitdagingen op marketinggebied, diverse scholingen en cursussen, is het ondernemerschap (naast het moederschap!) misschien wel de grootste leerschool ooit. Van praktische leerlessen tot persoonlijke lessen. Ondernemerschap gaat over het zien van kansen, het benutten van die kansen en het creëren van waarde. Voor een ander, maar vooral voor jezelf. Ik geloof in de kracht van manifestatie en ik heb ervaren wat het oplevert om mijn hart te volgen en iedere dag te doen wat ik het allerliefste doe. Het geeft mij innerlijke rust, een dosis energie én zelfvertrouwen, omdat ik weet waar ik voor sta en wat ik kan! En dat gun ik jou ook!

De reis naar jezelf is de mooiste reis die je kan maken!

Als je mij al wat langer volgt, weet je dat reizen een grote hobby van mij is. Ik ben altijd op zoek naar de mooiste plekjes dichtbij of ver weg. En ik vind het heerlijk om een ander daarmee te mogen inspireren. Sinds 2019 is een van de grootste dromen uitgekomen. Een eigen plekje onder de Italiaanse zon. Een prachtige villa in Puglia. Inmiddels is dit succes zelfs uitgebreid tot 3 villa’s omgeven door een wonderschoon landgoed. Door te investeren in vastgoed creëer ik een passief inkomen en de vrijheid die erbij hoort.

LIFE ON MY TERMS

Dat klinkt heel gemakkelijk, maar daar is wel een dosis lef en zelfvertrouwen voor nodig geweest. Bij niemand komt geluk en succes zomaar aanwaaien. Ook bij mij niet. Ik ben enorm gegroeid door mijn comfortzone te verlaten. Dat is niet altijd makkelijk, je komt jezelf tegen en waar velen links gaan, probeer ik juist rechts. Want juist door kennis te maken met nieuwe ervaringen, ben ik mezelf gaan ontdekken en ben ik het geluk gaan vinden dat voor mij werkt. Mijn werk zo indelen dat het mijn ideale leven faciliteert hoort daar ook bij. En het is mijn missie om daar nu ook anderen mee te mogen inspireren en begeleiden.

Wil je samenwerken of ben je benieuwd waar ik je mee kan helpen?
Laat dan een berichtje achter of plan vrijblijvend een bel-moment in.

Je kan me bereiken via info@bylinsey.nl. Ook kan je me volgen via socials als Instagram of LinkedIn waarin ik mijn avonturen deel.