Puglia

Retreat in

Puglia

Wat ontzettend leuk dat je geïnteresseerd bent in een retreat in Puglia. EEN LANG WEEKEND VOOR JEZELF! Vanuit liefde en verbinding op een schitterende locatie het avontuur aan.

WAAROM DEZE RETREAT?

Omdat je toe bent vakantie? Even tot jezelf wilt komen? Even toe bent aan niets ‘moeten’. Jezelf wilt opladen en jezelf beter wilt leren kennen en daarop reflecteren. Of omdat je onwijs nieuwsgierig bent naar het pure Puglia. Voor dit retreat weekend ben je dan zeker aan het juiste adres. Ik vind het geweldig om jou een stukje van het zuiden van Italie te mogen laten zien, maar vooral heel mooi en waardevol om je te mogen inspireren op reis naar jezelf.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Ik ga je helpen, met jouw dromen en doelen, met jouw groei in zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap, op een comfortabele manier! Daarnaast zorg ik dat het jou aan niets ontbreekt en jij helemaal oplaadt zodat je de energie hebt om mooie stappen te zetten. Op een mooie plek. Waar het gevoel voor verbinding, ontspanning en genieten zo belangrijk is. La Dolce Vita.

WIE BEN IK?

Hoi! Ik ben Linsey en enorm ambitieus en gedreven om mezelf continue te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk om iedere dag met plezier mijn werk te mogen doen, waarbij ik mezelf en een ander blijf spiegelen om je mooiste leven te leven. Naast mooie uitdagingen op marketinggebied, diverse scholingen en cursussen, is het ondernemerschap (naast het moederschap!) misschien wel de grootste leerschool ooit. Van praktische leerlessen tot persoonlijke lessen. Ondernemerschap gaat over het zien van kansen, het benutten van die kansen en het creëren van waarde. Voor een ander, maar vooral voor jezelf. Ik geloof in de kracht van manifestatie en ik heb ervaren wat het oplevert om mijn hart te volgen en iedere dag te doen wat ik het allerliefste doe. Het geeft mij innerlijke rust, een dosis energie én zelfvertrouwen, omdat ik weet waar ik voor sta en wat ik kan! En dat gun ik jou ook!

Als je mij al wat langer volgt, weet je dat reizen een grote hobby van mij is. Misschien wel het mooiste wat er is! Ik heb al veel van de wereld mogen zien en voel me daarvoor enorm dankbaar. Maar de allermooiste reis die je kunt maken, is toch wel de reis naar binnen! Daarom voelt het als aanwinst dat ik deze retreat mag organiseren voor jou! Ik vind het heel waardevol en het voelt het als missie om mensen te mogen begeleiden in hun persoonlijke reis. En zie er daarom naar uit om jou te ontmoeten

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instellingen