Happy New Year! Mijn doelen voor 2019

 In Boutique

Wow, een nieuw jaar, altijd bijzonder! Natuurlijk wens ik je het allerbeste toe in 2019! Op naar een jaar, waarin je dromen mogen uitkomen. Zelf heb ik heel veel zin in het nieuwe jaar. Tussen Kerst en oud-op-nieuw zocht ik bewust even de rust op, om terug- en vooruit te blikken. En natuurlijk om volop te genieten van deze mooie dagen met mijn familie en vrienden! En nu ben ik helemaal klaar voor 2019. Het jaar waarin… In deze blog deel ik mijn doelen, zowel zakelijk als privé.

Workshops: jaag je dromen na

Zoals je weet heb ik een bijzonder jaar achter de rug. Het jaar waarin ik ondernemer werd, een ontwikkeling (zakelijk en privé) doormaakte, en By Linsey groeide en bloeide. De ervaringen die ik heb opgedaan, wil ik dolgraag met je delen. Ik vind het mooi om anderen te inspireren. Daarom wil ik graag workshops gaan geven met als thema: jaag je dromen na. Hoe de workshops er precies gaan uitzien, weet ik nog niet. Maar zeker is dat ik onderwerpen aan ga snijden waar je ogen van gaan glinsteren zoals: persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, omgaan met tijd, groei en content. Ik wil dat iedereen met een flinke dosis energie én een plan van aanpak de deur uitstapt. Binnenkort meer!

Pop-up store

Wow, over dromen najagen gesproken: in 2018 lanceerde ik de By Linsey Lifestyle Boutique. En mijn eigen shop beginnen was dus echt een droom van mij, als kind al. Ik word er enorm blij van om al die mooie bestellingen te mogen versturen. Maar… ik blijf dromen. Het lijkt me extra leuk om direct klantencontact te hebben en mijn mooie collectie te mogen showen. Ik heb al mogen ervaren hoe leuk dat is, tijdens een aantal events en dat smaakt naar meer. Het is niet mijn doel om een winkel te openen, maar het lijkt me geweldig om op verschillende locaties in Nederland mijn collectie te showen.

By Linsey Event

Dit jaar gaat het er echt van komen: het eerste echte By Linsey Event. Ik kan niet wachten! De passie gaat ervan af spatten en bovendien vind ik de sfeer enorm belangrijk. Gezelligheid staat voorop! We gaan heerlijk eten (hallo gestylde tafel!), doen nieuwe contacten op (vrouwen die elkaar inspireren) en er komen een aantal mini-workshops voorbij. Stay tuned voor meer informatie!

Samenwerkingen

Natuurlijk streef ik ook dit jaar weer naar mooie passende samenwerkingen voor By Linsey. Een leuke stylingopdracht of een travelavontuur aangaan bijvoorbeeld.

Vernieuwen, verbinden en inspireren!

De rode draad bij alle doelen die ik genoemd heb: vernieuwen, verbinden en inspireren. Daar draait 2019 wat mij betreft om. Ik wil blijven vernieuwen (regelmatig nieuwe items in de shop, pop-up store), verbinden (mensen bij elkaar brengen of je met een vakantieland verbinden) en inspireren (door mijn persoonlijke ervaringen te delen).

Meer balans

Het allerbelangrijkste doel blijft nog altijd: balans! Om goed te kunnen blijven functioneren is balans ontzettend belangrijk. Dat doe ik door regelmatig even offline te gaan, de buitenlucht op te zoeken en bewuste aandacht te geven aan mijn gezin. We blijven als gezin het leven vieren, ook al zullen er soms tegenslagen zijn. We hebben alweer mooie reisplannen en kijken uit naar onze gezinsavonturen en het maken van mooie herinneringen.

Op dit moment zit ik helemaal relaxed en goed in mijn vel, dat wil ik graag vasthouden in 2019.

Nieuw Instagram-account

Ik heb besloten een speciaal Instagram-account op te richten voor de By Linsey Boutique, waarin je alle producten voorbij ziet komen. Een soort online etalage. Op mijn huidige pagina blijf ik je meenemen in mijn reis als moeder, als ondernemer en krijg je natuurlijk foto’s te zien van onze mooie travelavonturen. Zeker ‘travel’ gaat weer meer de aandacht krijgen op deze pagina, omdat ik er veel vragen over krijg  (en dit mijn passie is!). Ook zal ik in 2019 vaker een kijkje geven achter de schermen. Bijvoorbeeld tijdens onze inkooptrip in Marrakesh.

Vloggen?

Ik krijg vaak de vraag of ik weer ga vloggen. Maar… eerlijk is eerlijk, het is niet mijn ding. Ik wil in het nu leven, niet constant met mijn camera of telefoon bezig zijn. Maar, beeldmateriaal kan later wel een mooie herinnering zijn. Dus in 2019 deel ik regelmatig sfeerbeelden en vlog ik ook zo nu en dan, maar alleen wanneer ik de behoefte voel om iets te delen. Ik wil geen wekelijkse of maandelijkse vlog beginnen, dat past niet bij mij.

Hallo 2019!

Ik kijk weer uit naar een mooi jaar en hoop mijn doelen na te streven, veel te leren, maar ook de dag te plukken en rust te pakken om te genieten van alle kleine en grote momenten. Ik ben heel benieuwd naar jouw doelen voor 2019!

 

 

Recommended Posts