1:1

Coaching

“Van een 9-tot-5 kantoorbaan naar een flexibel leven geheel op mijn voorwaarden.”

“Maar Linsey, dit gaat je niet lukken” was een veelgehoorde opmerking toen ik grootse plannen had met investeren in Puglia. Of mensen die mijn onderneming als hobby beschouwden toen ik nog maar net was gestart, zo’n 6 jaar geleden. Maar wat nu als het wel lukt! Een volgeboekte zomer met 3 prachtige villa’s onder de Italiaanse zon, dagelijkse aanvragen in mijn mailbox en de allermooiste reisbestemmingen ter wereld op de planning. Oftewel een levensstijl waarin ik (financiële) vrijheid heb gecreëerd.

Met zelfvertrouwen als grote kracht achter dit succes! Ik leef mijn mooiste leven, en dat gun ik jou ook!

Hoe? Als coach help ik je graag via een ‘unieke reis’ om je dromen na te jagen. Samen gaan we bouwen aan meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht, met daarin veel focus op energie, mindset en eigen authenticiteit. Maar ook de vertaalslag naar het maken van daadwerkelijke stappen komt uitgebreid aan bod. Wil je ook je dromen omzetten naar concrete doelen? De juiste flow ervaren? Ben je toe aan een volgende stap? Voel je ook de onzekerheid en twijfel komen? Waar moet je beginnen? En wat als het niet lukt? Ik help je graag om je beperkende gedachten om te zetten naar waardevolle kansen. Want als het mij lukt, lukt het jou ook!

Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om jouw dromen prioriteit te geven!

In mijn programma neem ik je mee op reis om een leven te creëren waarin jouw passies samenkomen. Ik zal je alle tools, kennis en vooral eigen ervaringen en leerlessen geven die ik heb toegepast om mijn ‘ideale leven’ te faciliteren. Een leven op mijn eigen voorwaarden, waarin ik me vrij voel om te zijn en kiezen wie ik ben, waar ik ben en met wie ik werk.

Verlang jij dit ook? Een leven volgens jouw waardes? En voel je dat je klaar bent voor de volgende stap? Dan help ik je graag!

“Ik wil je aanmoedigen om je hart te volgen omdat het hele mooie dingen gaat opleveren en je jezelf een prachtig cadeau geeft, namelijk voluit leven en blijven ontdekken.”

Vanuit zelfvertrouwen en kracht bouwen we aan jouw mooiste leven!

Samen gaan ‘de reis’ aan om jou te laten helpen groeien in een leven waarin al je passies samenkomen. Met live calls waarin we dieper ingaan op zelfontwikkeling om vertrouwen op te bouwen. Je krijgt toegang tot de stappen die ik heb gezet om succesvol te worden en vele lessen over hoe je de wet van aantrekking en een groeimindset kan toepassen in jouw leven. 

Maak ik je nieuwsgierig? Mail naar info@bylinsey.nl en ik stuur je de mogelijkheden toe!

De prijzen zijn afhankelijk van de begeleiding die past bij jouw persoonlijke situatie. Eerste gesprek in te plannen vanaf 89 euro.