1:1

coaching

Als coach help ik je graag via een ‘unieke reis’ om je dromen na te jagen. Samen gaan we bouwen aan meer zelfvertrouwen en innerlijke kracht, met daarin veel focus op energie, mindset en eigen authenticiteit. Maar ook de vertaalslag naar het maken van daadwerkelijke stappen komt uitgebreid aan bod. Wil je ook je dromen omzetten naar concrete doelen? De juiste flow ervaren? Ben je toe aan een volgende stap? Voel je ook de onzekerheid en twijfel komen? Waar moet je beginnen? En wat als het niet lukt? Ik help je graag om je beperkende gedachten om te zetten naar waardevolle kansen.

Het is mijn missie om jou te inspireren en begeleiden om jouw dromen prioriteit te geven!

In mijn programma neem ik je mee op reis om een leven te creëren waarin jouw passies samenkomen. Ik zal je alle tools, kennis en vooral eigen ervaringen en leerlessen geven die ik heb toegepast om mijn ‘ideale leven’ te faciliteren. Een leven op mijn eigen voorwaarden, waarin ik me vrij voel om te zijn en kiezen wie ik ben, waar ik ben en met wie ik werk.

Verlang jij dit ook? Een leven volgens jouw kernwaarden? En voel je dat je klaar bent voor de volgende stap? Dan reik ik je graag mijn handvatten aan om jou daarbij te helpen.

Vanuit zelfvertrouwen en kracht bouwen we aan jouw mooiste leven!

Samen gaan ‘de reis’ aan om jou te laten helpen groeien in een leven waarin al je passies samenkomen. Met live calls waarin we dieper ingaan op zelfontwikkeling om vertrouwen op te bouwen. Je krijgt toegang tot een werkboek vol practices om jouw dromen om te zetten naar concrete acties. En vele lessen over hoe je de wet van aantrekking en een groeimindset kan toepassen in jouw leven. Je krijgt mijn Whatsapp support waar je binnen 24 uur antwoord krijgt op al je vragen en ik er altijd voor je ben.

Het is een programma waarin we de diepte ingaan, maar met een nuchtere blik en een goede balans tussen hoofd & hart, tussen voelen & denken.

Mocht je na het lezen van bovenstaande meer willen weten , stuur me dan een berichtje om samen te bekijken waar jij op dit moment staat en waar ik jou bij kan begeleiden.

De prijzen zijn afhankelijk van de begeleiding die past bij jouw persoonlijke situatie.

  • Sparringsessies vanaf 129 euro.
  • 4-weken traject “find your passion”: 489 euro
  •  3-maanden prive coaching: 1289 euro

De trajecten die ik op maat voor je maak geven jou de kracht en vertrouwen om stappen te gaan zetten die voor jou goed voelen!

Ik wil je aanmoedigen om je hart te volgen omdat het hele mooie dingen gaat opleveren en je jezelf een prachtig cadeau geeft, namelijk voluit leven en blijven ontdekken.