Retreat in

Puglia

‘De mooiste reis die je kan maken, is de reis naar binnen’

Zo’n 5 jaar geleden besloot ik om het corporate leven in te ruilen voor een bestaan als ondernemer. Ik wilde meer diepgang uit mijn werk halen, had behoefte aan vrijheid en wilde onafhankelijheid. Het is het begin van een uitdagende reis die ik ben aangegaan. Een reis waar ik nu anderen mee mag inspireren. Want juist het ongegeneerd spelen en experimenteren, wat ik tijdens mijn avonturen doe, is waar ik onwijs van leer en groei. Inmiddels heb ik een leven gecreëerd waarin al mijn passies samenkomen. En dat voelt zo verrijkend. Dat gun ik jou ook! Daarom zullen er ook dit jaar weer retreats georganiseerd worden waarin ik jou alle tools en technieken doorgeef die ik heb toepast om mijn leven en business compleet te veranderen.

Een inspirerende mini vakantie in Puglia

4 – 7 oktober 2023 

SOON NIEUWE DATA ONLINE!

Wat kun je verwachten?

Een prachtige natuur, schilderachtige witgewassen dorpjes, een ruige kustlijn, idyllische landschappen en natuurlijk de Italiaanse keuken. Dit alles gecombineerd  vanuit een prachtige villa met mindful workshops om jou een onvergetelijk retreat te verzorgen.

Need we say more?

Ieder retreat wat ik organiseer wordt geheel aangepast aan de plek, de groep en natuurlijk de weersomstandigheden. Met een afwisseling van inspirerende activiteiten (manifestatie-energie, personal branding & patronen doorbreken) en voldoende tijd voor jezelf (lees een goed boek onder de olijfboom, neem een duik in het zwembad of maak een wandeling over het landgoed). En natuurlijk zeker ook genieten van ‘La Dolce Vita’. Wat dacht je van een kookworkshop op een sprookjesachtige Masseria, of een chef-kok die op locatie de sterren van de hemel kookt.

Als organisator…

begrijp ik dat het best spannend voor je kan zijn. Want hoe zal het zijn? De reis alleen. Misschien heb je zelfs nog nooit alleen gevlogen. Of de groep. Zal ik me fijn voelen? Welkom en vertrouwd? Je vindt het spannend maar ergens weet je, dit is wat ik nodig heb. Tijdens een retreat vind ik het belangrijk dat je jezelf welkom en thuis voelt, in een relaxte omgeving. Als organisator besteed ik hier ook aandacht aan. Door kaarsjes te laten branden en verse bloemen. Maar ook in het voortraject, door even samen te bellen en je onzekerheden door te spreken. Er komt een groepsapp waardoor je elkaar al leert kennen. Je bent niet alleen, vaak voel je een connectie met elkaar of bouw je zelf een vriendschap op, maar je kunt wel alleen zijn als je dat wil. Je mag zijn wie je bent! Uiteindelijk is een retreat een cadeau aan jezelf.

Praktische info

Een retreat is een waardevolle investering voor jezelf. De prijzen zijn afhankelijk van de kamer die je wenst. Kom je alleen en wens je graag een kamer voor jezelf, of vind je het niet erg om een kamer met een andere deelnemer te delen? Of profiteer je van een korting wanneer je samen met een vriendin, je moeder of zus een kamer boekt? Afhankelijk van je keuze, kan je al deelnemen vanaf 1450 euro all in. Dit is dan inclusief het volledige verzorgde 4-daagse programma, alle overnachtingen in een prachtige villa, de overheerlijke maaltijden (van ontbijt tot diner,  tussendoortje, sapjes en wijn) en de activiteiten in het prachtige Puglia. Ik zorg ervoor dat je aan niets ontbreekt en heerlijk in de watten wordt gelegd. *Exclusief vliegticket en eventueel transfer bij afwijkende vliegtijden. Voor de algemene voorwaarden, klik hier.

Gun jezelf een ME-moment

Als jij voelt dat dit het retreat is wat bij jou past, dan kan ik niet wachten om jou te ontmoeten. Omdat ik het retreat graag kleinschalig en persoonlijk wil houden, zijn er beperkte plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang om teleurstelling te voorkomen. Voor verdere informatie of om jezelf te verzekeren tot een plekje, mail naar: info@bylinsey.nl.