Mijn kerstboodschap en inspiratie voor jou

 In Algemeen, Boutique

Christmas is coming. Dat voel je en zie je overal! Maar waar draait kerst nou echt om? Wat betekent het voor jou? Voor mij betekent kerst een moment van stilstaan. Ik vind het fijn om terug te blikken op het afgelopen jaar.  Stilstaan bij de mooie momenten is voor mij een vorm van dankbaarheid. Daarnaast betekent kerst voor mij vooral het warme gevoel van vroeger ophalen en dat meegeven aan mijn dochter.

De magie van feestelijk gedekte tafels

En als ik terugdenk aan vroeger, herinner ik me nog altijd de mooie gedekte tafel bij het kerstontbijt. Een tafel gevuld met lekker eten en mooie decoratie. Want zeg nu eerlijk: er gaat niets boven de magie van een feestelijk gedekte tafel omringd door de mensen die dicht bij je staan. Speciaal voor jou heb ik een artikel (klik hier) geschreven op flavourites.nl. In dit artikel vind je volop inspiratie en tips om zelf aan de slag te te gaan met een mooie gedekte tafel. De prachtige foto’s zijn gemaakt door Nynke Laagland. Ook te volgen via Instagram @nynlland.

De kracht van dankbaarheid

Ik hoop dat je mag genieten van de kerstdagen. Neem een moment van rust. Een moment waarop je even pas op de plaats doet en sta stil bij alle mooie momenten van het afgelopen jaar. En leer van de momenten dat het even niet zo lekker ging. Het klinkt misschien wat zweverig, maar het helpt je relativeren. Zo heb ik geleerd dat social media voor een grote druk kan zorgen. Begrijp me niet verkeerd: de online wereld geeft veel kansen en een dosis inspiratie, maar de ‘uit-knop’ is er niet voor niets. Daarom leg ik deze Kerst mijn telefoon in de kast. Om volledig in het moment te leven en te zijn.

Met dankbaarheid vul je je hart met kostbare momenten.

Recommended Posts