Tribe night

CONNECT, FLOW & GROW

Ik wil je uitnodigen voor een bijzondere ontmoeting

Herken jij dit: ben je ook klaar met ongevraagd advies of denken in hokjes? Of laat je jezelf belemmeren door beperkende gedachtes of die eeuwige twijfels? Dan nodig ik je graag uit voor een online ontmoeting waarin ik je laat zien dat het anders kan.

Een Tribe Night is een online avond vol inspiratie en verbinding, om van elkaar te leren & elkaar te motiveren.

Een avond om in te zoomen op jou als persoon en/of als ondernemer. Zodat je met een frisse blik en vanuit bewuste keuzes weer verder kan op jouw unieke reis.

Wat kun je verwachten?
Een avond waarin inspiratie, verbinding en groei centraal staat. Ik zal starten met een kleine begeleidende reis waarin je verbinding gaat maken met jezelf en naar datgene wat jij zo verlangt. Wanneer de verbinding en het vertrouwen is gecreëerd, ga ik je middels een kleine practice ook daadwerkelijk stappen laten zetten. Een avond waarin ruimte is om te delen en herkenning te vinden met elkaar.  En een avond waarin ik mijn lessen deel die mogelijk jou inspireren om verder te groeien. Want ook ik moest leren om voor mezelf te kiezen en dat dit niet egoïstisch is, maar van essentieel belang wanneer je vanuit zelfvertrouwen en kracht een leven wilt leiden waarin al je verlangens samenkomen. Dat gun ik jou ook!

You are as free as you allow yourself to be

Voorbereiding? Je hoeft niks voor te bereiden. Je kan deze sessie volgen vanaf je computer of telefoon. Het is wel fijn om in een ruimte te zitten waar je niet gestoord kunt worden.

Verder is het fijn om een notitieboekje met een pen bij de hand te pakken om eventuele gedachtes te noteren. Maak het jezelf zo aangenaam mogelijk. Steek een kaarsje aan, schenk een kopje thee of een lekker wijntje voor jezelf in.

Wanneer:
SOON nieuwe data online!

Tribe Night by Linsey 

Een online avond vol inspiratie, verbinding en nieuwe inzichten.

Waar:
Via Zoom (een online ontmoetinsgplaats)

Investering:
€ 12,95