Het is zover: By Linsey Lifestyle Boutique online!

 In Algemeen, Boutique

Woondecoratie, cadeautjes en leuke items voor de kinderkamer. Allemaal met dat snufje happy-holiday-feeling. Welkom bij mijn Lifestyle Boutique. Een webshop vol unieke producten, met voor ieder wat wils. Wil je het vakantiegevoel in huis halen? Take a look. Vanaf vandaag kun je volop aan het shoppen slaan, want ik lanceer met trots: de By Linsey Lifestyle Boutique.

Eindelijk is het dan zo ver! Wát ben ik trots op mijn eigen shop, mijn Lifestyle Boutique. Hier droomde ik als klein meisje al van: mijn eigen winkel. En dat is nu (online) gelukt! En misschien komt er in de toekomst nog wel een echte, fysieke shop waar je inspiratie op kunt doen.

Mijn eigen (online) shop, een droom die uitkomt!

Wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden! Als je mijn blog een beetje volgt, weet je inmiddels wel dat ik de sprong in het diepe waagde en mijn baan gedag zei. Ik hakte de knoop door en koos voor mijn eigen inspiratie-website én dus mijn online shop.

Of het moeilijk was om het assortiment samen te stellen? Helemaal niet eigenlijk, ik zag het vanaf het begin voor me. Het zijn stuk voor stuk producten die ik zelf ook met heel veel liefde zou kopen. Mijn favoriete stijlen en materialen komen terug. Natuurlijk ga ik voor de relaxte Ibiza-look, ik ben namelijk een enorme Ibiza-lover. Je ziet volop materialen als riet, rotan en hout terug. Want: natuurlijke materialen, daar ben ik dol op. Sowieso straalt alles in mijn shop rust uit, ik ben niet van over-de-top-boho, al is een vleugje helemaal fijn! Je vindt dus veel wit in mijn shop, met hier en daar een leuke kleurige touch. Veel producten zjn met liefde handgemaakt en ik heb ook veel lokaal ingekocht. Niet zo gek, met een travel-verslaving ;). Daarnaast werk ik samen met leveranciers die rechtstreeks inkopen (bijvoorbeeld bij Bali of Marrakesh).

De visie achter de By Linsey Lifestyle Boutique: Happy travel, happy stuff, happy living, happy people!

Ik vind het superspannend om de eerste By Linsey-collectie te mogen presenteren. Op zo’n moment schieten er tal van twijfels door je hoofd, maar gelukkig overheerst het trotse gevoel. Houd mijn shop zeker in de gaten, ik blijf vernieuwen, ik blijf je inspireren! Er komen een aantal superleuke events aan, een shop-in én ik ga je meenemen naar de mooiste vakantievilla’s. Stay tuned!

Let me know!

Laat je me ook even weten wat je van mijn vernieuwde website vindt, ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig! Tips zijn uiteraard altijd van harte welkom!

 

Recommended Posts