Woonmaand: shop nu mijn favoriete items zonder verzendkosten!

 In Boutique

De maand oktober staat natuurlijk bekend als de woonmaand. De dagen worden korter en we zijn steeds meer binnen in ons huis te vinden. Tijd voor kaarsjes, mooie kussens op de bank of een warme plaid. Oktober is het ideale moment om het binnen gezellig te maken. Als shop met unieke woonproducten wil ik jou natuurlijk ook de kans bieden om lekker te gaan shoppen. Daarom selecteer ik een aantal favorieten en shop je deze items nu zonder verzendkosten.

Accessoires die het verschil maken

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie schelpencirkel op standaard. Een handgemaakt item uit Bali.

Of shop mijn favoriete wandhanger tegen de muur. Deze macramé cirkel geeft een boho touch aan je kamer en door de kleur en eenvoud behoud je toch een elegante sfeer. Ook leuk op een kinderkamer!

Wil je deze winter ook de warmte naar binnen halen? Stijl je kamer dan af met een vloerkleed. Hiermee creëer je direct een warm en knus effect.

Tegenwoordig zie je ze overal! Niet voor niets. Deze pom poms manden zijn superleuk, staan gezellig en zijn nog praktisch ook. Je kunt er alle kanten mee op. Mooi ter decoratie of als speelgoedmand voor je kinderen.

En wat dacht je van het toevoegen van mooie kaarsjes in je interieur. Met deze schelpen lichtjes haal je het vakantiegevoel naar binnen.

Naast woonaccessoires ben ik ook gek op klein meubelen. Zoals deze mooie Ibiza poef. Deze proef draagt bij aan een gezellige sfeer in elke kamer! Ook handig als voetenbankje. 🙂

Ook heb ik deze maand een product in het zonnetje gezet, namelijk het baby bohemian wiegje. Shop ‘m nu voor maar  69,95.

 

Voor meer mooie woonproducten check mijn website: www.bylinsey.nl. Mocht je vragen hebben of problemen hebben bij het bestellen, stuur dan een berichtje naar info@bylinsey.nl.

 

Recommended Posts
binnenkijken