WOMAN-POWER

EVENT

WOMAN-POWER-EVENT 14 MEI 2022

Voor vrouwen die klaar zijn voor de volgende stap en in zichzelf willen investeren. Met thema’s als “In je eigen kracht staan”, “Zelfliefde” en “Persoonlijk Leiderschap”⠀⠀⠀

Ben je bereid om jezelf uit te dagen en in de spiegel te kijken? Wil je groeien in persoonlijk leiderschap? Om zo meer uit jezelf te halen en ook je leven? Dan wil jij deze dag niet missen! Vanuit verschillende invalshoeken gaan wij werken aan jouw persoonlijk leiderschap om meer invloed uit te oefenen op de keuzes die jij wilt maken in het leven. Om je zelfvertrouwen te vergroten en te leren hoe jij regie pakt om jouw dromen na te jagen. Georganiseerd vanuit een prachtige Women’s Only Boutique Gym in Sint Joost. De Boutique gym is gevestigd in een grote carreboerderij met een warme, persoonlijke sfeer.

Wat kun je verwachten?

BODY / MIND / DREAMS
  • Linsey (onderneemt vanuit haar hart en reist de wereld over om haar dromen na je te najagen. Met vastgoed (twee prachtige vakantiehuizen) in Puglia, retreats in Ibiza en het verzorgen van (reis)adviestrajecten heeft ze kansen gezien om in vrijheid te kunnen werken, waar ook ter wereld. Door haar eigen kennis en opgedane ervaring (van praktische leerlessen tot persoonlijke lessen) laat ze je zien hoe je je dromen kan omzetten in acties. Door kritisch te durven kijken naar je belemmeringen, je kansen laten zien en hoe daarop in te spelen. Het is haar missie om zoveel mogelijk dromen om te zetten naar werkelijkheid en daarmee ook van inspiratie te mogen zijn voor een ander.
  • Wendy  (sport en voedingscoach, owner van Women’s-only-boutique-gym) gaat je uitdagen om een volgende stap te maken in jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling, zowel fysiek als mentaal. Vanuit meer dan 8 jaar ervaring en het coachen van honderden vrouwen geeft ze je de beste informatie en tools om je zelfvertrouwen te vergroten en energiek te voelen. Om te weten waar je staat, wie je bent en wat je wil. Hierbij zal voeding ook een belangrijk onderdeel zijn. Want body en mind gaan altijd samen. Met onder andere een masterclass over wat voeding voor jou kan betekenen en een les krachttraining laat ze je kennis maken om op een bewuste manier om te gaan met jouw gezondheid. Waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en meer balans en bewustzijn ervaart over jouw lichaam en wat het nodig heeft. Het is haar missie om vrouwen te inspireren om de fitste versie van jezelf te worden.

GEEF JE LICHAAM EN GEEST EEN BOOST!

Hoe zou het voelen als je lekker in je vel zit, fit energiek voelt en zelfvertrouwen hebt? Hoe zou dat voor je zijn? En wat voor een uitwerking zou dat hebben op je gezin, relatie en je werk? Body en mind gaan altijd samen. Daarom besteden we tijdens deze dag aandacht aan fysieke en mentale gezondheid. Want als je op een liefdevolle manier over jezelf kunt denken, dan ben je ook meer geneigd om goed voor je lichaam te zorgen.

PROGRAMMA

09.30: INLOOP
10.00: WORKSHOP manifesteren: denken in dromen en kansen, en hoe om te gaan met belemmeringen.
12.00: LUNCH: waar je gaat proeven en genieten van bewuste, maar overheerlijke hapjes.
13.00: MASTERCLASS: VOEDING, over bewuste keuzes in gezonde voeding en een kijkje wat het met je lichaam doet.
14.30: PERSONAL LES: KRACHTTRAINING, durf je je grenzen te verleggen, maar ook aan te geven?
15.30: Evaluatie met uitleg over een journal, die je ook cadeau mee naar huis krijgt.
16.00: afsluiting

Gedurende dag staat er water, (groente)sapjes en snacks voor je klaar.

Wij kunnen niet wachten om jou zowel fysiek als mentaal te mogen inspireren en uit te dagen.

PRAKTISCH:

Persoonlijke aandacht er resultaat vinden we belangrijk. Daarom werken we met een kleine groep van maximaal 6 personen.

PRIJS:

De investering voor dit 1-daagse power-event bedraagt 189 euro.

MEENEMEN:

Sportkleding/schoenen

JA, IK WIL MIJN LICHAAM EN GEEST EEN BOOST GEVEN!

Heel goed, daar begint de eerste stap! Om voor jezelf te kiezen en uit je comfortzone te gaan. Door een e-mail te sturen naar info@femmfsq.nl met daarin je interesse, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor de verdere aanmelding.