Winactie By Linsey: geniet van een complete verwenmiddag voor 2 !

 In Algemeen, Inspiration, Lifestyle

By Linsey groeit en bloeit. Wat ben ik blij met de lieve volgers die ik heb, met de leuke reacties die ik krijg. En dat allemaal in zo’n korte tijd! Dat moet gevierd worden, toch? Daarom pakt By Linsey uit met een superleuke winactie. Ben je net als ik dol op me-time? Dan wil je vast kans maken op de ultieme verwenmiddag (voor twee personen) bij Blownaway Eindhoven? Mét als afsluiter: een Italiaanse culinaire verrassing …

Blownaway Eindhoven is echt mijn favoriete adres. Ik word daar heerlijk in de watten gelegd. Dat ontspannen gevoel wil ik jou ook graag laten ervaren! Heb je een drukke periode achter de rug en ben je toe aan wat ontspanning? By Linsey heeft in samenwerking met Blownaway Eindhoven speciaal voor jou een ultieme verwenmiddag geselecteerd. En… je mag zelfs een vriendin meenemen. Niet alleen me-time dus, maar ook we-time 😉

Stylen maar!

Perfect gestyled haar. Daar valt of staat je dag (of avondje uit!) mee. Als mijn haar helemaal goed zit, kan ik de wereld aan. Wil je ook ervaren hoe het is om met perfect gestyled haar de deur uit te stappen? Blownaway Eindhoven geeft een gratis blowdry weg (voor jou én je vriendin). Kies je voor krul, een lichte slag, beachwave? You name it! De dames van Blownaway weten als geen ander welke verzorging jouw haar kan gebruiken. Enjoy een fijne hoofdmassage en daarna is het tijd voor…. Styling! Wedden dat iedereen omkijkt als jij voorbijloopt? Natuurlijk mag je ook rekenen op een heerlijk drankje. Relaxmodus: aan!

Maar dat is niet alles…

De perfecte afsluiting: borrel en Italiaanse hapjes bij Mangaire

De perfecte verwenmiddag sluit je af met een vriendin, een borrel en lekkere hapjes, toch? Nou, dat komt even goed uit! Ik neem je vriendin en jou mee naar mijn favoriete hotspot in Eindhoven: Mangiaire. Daar genieten we samen van een glaasje bubbels én de lekkerste Italiaanse hapjes. Dat vraagt om mooie foto’s toch? Als jullie het leuk vinden, leggen we dit fijne moment meteen vast. Proost!

DOE MEE MET DEZE SUPERTOFFE WINACTIE EN MAAK OP KANS OP EEN HEERLIJKE VERWENMIDDAG VOOR JOU EN JE VRIENDIN!

Ik wil winnen! Hoe doe je mee?

  • Reageer op dit bericht én tag de vriendin die jij wilt verrassen
  • Volg by.linsey__ en Blownaway Eindhoven op Instagram
  • Voor een extra kans: deel dit bericht en tag By Linsey en Blownaway in je bericht!
  • Wie weet wordt vrijdag 13 april wel jouw geluksdag! Dan maak ik de winnaar bekend op mijn Instagram-pagina. Samen met de winnares plannen we een datum in.

Doe mee!

Waar wacht je nog op 😉 Heb je ook wel een verwenmiddag verdiend (en wie heeft dat nou niet verdiend)? Doe dan snel mee! En verras je vriendin. Ik heb er in ieder geval nu al heel veel zin in!

Blownaway Eindhoven: Love is in the hair

Als je stunning voor de dag wilt komen, ga je naar Blownaway Eindhoven. Judith en Nadine zorgen voor de perfecte styling in hun blow dry bar. Je kunt lekker voordat je naar een borrel of feestje gaat met je vriendinnen genieten van hét ultieme verwenmoment. Want Blownaway is ook in de avond en in het weekend open. Drink een lekker wijntje en stap naar buiten met het perfecte kapsel. Ook ideaal voor een vrijgezellenfeest of girls night out. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor knippen en kleuren.

Meer weten? Check de website of volg Blownaway Eindhoven en check deze pittige dames op Instagram voor de mooiste blowdry’s én volop haarinspiratie.

By Linsey

By Linsey is een inspiratieplatform vol travel- & lifestyletips. Enjoy de mooiste travelavonturen en droom even weg. Een online plek waar je terecht kunt voor reis– en lifestyleinspiratie en mooie gezinsverhalen. Wil je geen travelinspiratie missen of ben je nieuwsgierig naar de family verhalen van By Linsey, volg By Linsey dan ook op Instagram.

YouTube-kanaal

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal én je krijgt bericht als er een nieuwe video geüpload is.

 

 

 

Recommended Posts
zwangershapshoot