Winactie By Linsey: geniet van een complete verwenmiddag voor 2 !

 In Algemeen, Inspiration, Lifestyle

By Linsey groeit en bloeit. Wat ben ik blij met de lieve volgers die ik heb, met de leuke reacties die ik krijg. En dat allemaal in zo’n korte tijd! Dat moet gevierd worden, toch? Daarom pakt By Linsey uit met een superleuke winactie. Ben je net als ik dol op me-time? Dan wil je vast kans maken op de ultieme verwenmiddag (voor twee personen) bij Blownaway Eindhoven? Mét als afsluiter: een Italiaanse culinaire verrassing …

Blownaway Eindhoven is echt mijn favoriete adres. Ik word daar heerlijk in de watten gelegd. Dat ontspannen gevoel wil ik jou ook graag laten ervaren! Heb je een drukke periode achter de rug en ben je toe aan wat ontspanning? By Linsey heeft in samenwerking met Blownaway Eindhoven speciaal voor jou een ultieme verwenmiddag geselecteerd. En… je mag zelfs een vriendin meenemen. Niet alleen me-time dus, maar ook we-time 😉

Stylen maar!

Perfect gestyled haar. Daar valt of staat je dag (of avondje uit!) mee. Als mijn haar helemaal goed zit, kan ik de wereld aan. Wil je ook ervaren hoe het is om met perfect gestyled haar de deur uit te stappen? Blownaway Eindhoven geeft een gratis blowdry weg (voor jou én je vriendin). Kies je voor krul, een lichte slag, beachwave? You name it! De dames van Blownaway weten als geen ander welke verzorging jouw haar kan gebruiken. Enjoy een fijne hoofdmassage en daarna is het tijd voor…. Styling! Wedden dat iedereen omkijkt als jij voorbijloopt? Natuurlijk mag je ook rekenen op een heerlijk drankje. Relaxmodus: aan!

Maar dat is niet alles…

De perfecte afsluiting: borrel en Italiaanse hapjes bij Mangaire

De perfecte verwenmiddag sluit je af met een vriendin, een borrel en lekkere hapjes, toch? Nou, dat komt even goed uit! Ik neem je vriendin en jou mee naar mijn favoriete hotspot in Eindhoven: Mangiaire. Daar genieten we samen van een glaasje bubbels én de lekkerste Italiaanse hapjes. Dat vraagt om mooie foto’s toch? Als jullie het leuk vinden, leggen we dit fijne moment meteen vast. Proost!

DOE MEE MET DEZE SUPERTOFFE WINACTIE EN MAAK OP KANS OP EEN HEERLIJKE VERWENMIDDAG VOOR JOU EN JE VRIENDIN!

Ik wil winnen! Hoe doe je mee?

 • Reageer op dit bericht én tag de vriendin die jij wilt verrassen
 • Volg by.linsey__ en Blownaway Eindhoven op Instagram
 • Voor een extra kans: deel dit bericht en tag By Linsey en Blownaway in je bericht!
 • Wie weet wordt vrijdag 13 april wel jouw geluksdag! Dan maak ik de winnaar bekend op mijn Instagram-pagina. Samen met de winnares plannen we een datum in.

Doe mee!

Waar wacht je nog op 😉 Heb je ook wel een verwenmiddag verdiend (en wie heeft dat nou niet verdiend)? Doe dan snel mee! En verras je vriendin. Ik heb er in ieder geval nu al heel veel zin in!

Blownaway Eindhoven: Love is in the hair

Als je stunning voor de dag wilt komen, ga je naar Blownaway Eindhoven. Judith en Nadine zorgen voor de perfecte styling in hun blow dry bar. Je kunt lekker voordat je naar een borrel of feestje gaat met je vriendinnen genieten van hét ultieme verwenmoment. Want Blownaway is ook in de avond en in het weekend open. Drink een lekker wijntje en stap naar buiten met het perfecte kapsel. Ook ideaal voor een vrijgezellenfeest of girls night out. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor knippen en kleuren.

Meer weten? Check de website of volg Blownaway Eindhoven en check deze pittige dames op Instagram voor de mooiste blowdry’s én volop haarinspiratie.

By Linsey

By Linsey is een inspiratieplatform vol travel- & lifestyletips. Enjoy de mooiste travelavonturen en droom even weg. Een online plek waar je terecht kunt voor reis– en lifestyleinspiratie en mooie gezinsverhalen. Wil je geen travelinspiratie missen of ben je nieuwsgierig naar de family verhalen van By Linsey, volg By Linsey dan ook op Instagram.

YouTube-kanaal

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal én je krijgt bericht als er een nieuwe video geüpload is.

 

 

 

Recommended Posts
Showing 17 comments
 • Marloes

  Wauw klinkt als de perfecte dag!

 • Melissa van der Vleuten

  Heel leuk! Vooral om een keer zelf verwent te worden samen met mijn collega! #metime

 • Sylvahna

  Ahh dat lijkt me echt heerlijk om samen met mijn lieve moeder te doen! Zij kan wel zo een lekker dagje gebruiken en ik vind het uiteraard ook heerlijk!

  Ik neem aan dat het taggen en delen op Facebook gebeurd? Dat ga ik nu meteen even doen! Ik tag haar ook even op Instagram

 • Rianna

  Wat een te gekke winactie zeg! Ik heb mijn zusje Danique getagd op IG om mee te doen L, en zou dit dolgraag met haar winnen! We wonen ver van elkaar en tijd met elkaar is schaars. Dit zou fantastische quality time zijn! Dus wie weet?! Finger crossed!

 • Angela

  Wat een te gekke giveaway! Super leuk georganiseerd Linsey. Dit zou ik super graag willen winnen voor mijn lieve moeder @edith.brands en mij! Zodat we er een lekker weekendje van weg kunnen maken! En waarom? Omdat me moeder het verdiend , werkt zich 3 slagen in de rond. En is al tijden niet op vakantie geweest , laat staan tijd voor zich zelf om te verwennen. En aangezien we 1,5 uur rijden bij elkaar vandaan wonen. Zou het super zijn om op deze manier lekker te ontspannen, als moeder en dochter time. Dus keihard duimen. Zodat vrijdag de 13e onze geluksdag wordt.

 • Pleun de Wert

  Oh dit klinkt perfect! Ik heb blownaway alvast geboekt voor onze bruiloft op 7 september aanstaande, maar dit zou het perfecte voorproefje zijn. Samen met m’n vriendin & getuige Sanne, om alvast een beetje in de stemming te komen! Ik volgde beide accounts al, dus dat was een makkie! Toffe winactie, ga zo door met je site & vlogs! X

 • Julita

  Wat een geweldigde winactie! Ik doe normaal niet zo snel mee maar deze mag ik niet voor bij laten waaien…blown away baby! Ik heb mijn zus getagd in mijn comment op instagram! Deze winactie zou PERFECT uitkomen voor de baptism en 1e verjaardagsfeest van mijn zoontje!!!

 • Andrea Scholing

  Te Gek! Ik zou zeker helemaal naar Eindhoven rijden hiervoor…. vanuit Hoogeveen is dat maar 2 uur rijden ofzo! Tijdens een hele drukke tijd (mama worden van een 2e kindje) herstellen van een bevalling lijkt me dit het ultieme uitje voor me time! Even geen flesjes melk, luiers, aandacht geven) maar zelf aandacht krijgen en relaxen! Dat klinkt als muziek in de oren…..heerlijk!

 • Marlous

  Dat wil elke vrouw wel, het vooruitzicht op een gezellige borrel met perfect gestyled haar, waar ik ook nog eens geen moeite voor hoef te doen, heerlijk! Samen met beste vriendin en leuk om kennis te maken met jou Linsey!

 • nicole

  Wat fijn dat het zo goed gaat met je blog! Dat is altijd prettig als je ergens tijd en energie in steekt. Succes met je winactie.

 • Sanne Bool-Brekelmans

  Wauw wat een super leuke winactie heb je weer! Ik doe echt heel graag mee. Wat zou het fijn zijn om eens een keer zo verwend te worden. Met een druk eigen bedrijf en twee kinderen kom ik daar eigenlijk nooit aan toe. Ik zou mijn lieve vriendin Michelle meenemen.

 • MC Kleuver

  AH, ja, natuurlijk. We kunnen niet zonder eten de deur uit, haha. Italiaanse hapjes klinken erg lekker. Mooie afsluiter.

 • Bryan

  Wat een leuke wedstrijd

 • Janneke

  Wat een leuke winactie, klinkt als een heerlijke verwendag.
  Ik gun het iemand anders van harte, veel succes met de winactie.

 • Florien bolscher

  Oh wat heerlijk!! Dit lijkt me super leuk om met mijn vriendin te doen, dit heeft ze zeker wel verdiend!!

 • Anita H.

  Dit arrangement wil ik wel graag in de wacht slepen. En vriendin Sjoukje mag mee als ik win.

pingbacks / trackbacks
0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instellingen