Review: wereldkaart van Canvas Company

 In Uncategorized

Enige tijd geleden kreeg ik de vraag of ik een canvas van CanvasCompany.nl zou willen bestellen. Toepasselijk vond ik dat ze zelf met het idee van een wereldkaart kwamen. Toepasselijk bij de interieurtrend die je veel voorbij ziet komen, maar zeker ook toepasselijk bij mij als persoon. Omdat wij veel reizen vond ik het leuk om de wereldkaart van Canvas Company te bestellen en een review te schrijven.

Waarom een wereldkaart als wanddecoratie?

Een wereldkaart als wanddecoratie zie je veel voorbij komen in de nieuwe interieurtrend. Superhip dus om je kamer mee op te vrolijken! En het is natuurlijk ook superleuk om de wereldkaart te gebruiken om je volgende reis mee uit te stippelen of gewoon om lekker weg te dromen…. ik zeg: een wereldkaart als wanddecoratie is een echte musthave voor je interieur! Ook zakelijk gezien. Ik heb deze wereldkaart namelijk als cadeau gegeven aan mijn werkgever waar ik destijds afscheid van nam om te starten voor mezelf. Toepasselijk met de gedachten dat ik een nieuwe reis in mijn leven begon, namelijk de reis van het ondernemerschap.

Verschillende soorten en materialen

De wereldkaart is te bestellen in diverse soorten maten. Ook kan de wereldkaart op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan hout, aluminium of glas. Of een mooie foto op canvas. Al deze materialen hebben natuurlijk een eigen karakter. Zo geeft een houten wereldkaart een landelijke sfeer en is glas moderner en strakker. Hierdoor kun je duidelijk kiezen wat bij jouw stijl past en ook in je interieur goed tot uiting komt.

Ook de wereldkaarten zelf zijn in verschillende soorten. Van vintage tot trendy! Ik koos ervoor om een wereldkaart te zoeken die in het interieur zou passen bij het bedrijf waar ik dus destijds afscheid van nam. Een mooi cadeau om een kantoor mee op te vrolijken. Ik koos voor een wereldkaart op canvas waarbij de kleuren mooi matchen met het interieur.

Wereldkaarten.nl

Ik ben blij met het resultaat en ben van plan om ook nog een wanddecoratie te bestellen voor onze woning. Want zeg nu zelf, zo’n wereldkaart als wanddecoratie is toch heerlijk om bij te weg te dromen? Lijkt jou zo’n wereldkaart ook wat? Of ben je nog op zoek naar unieke wanddecoratie? Neem dan zeker een kijkje op de website van wereldkaarten.nl. Het bestelproces is eenvoudig en de levering volgt snel. Mocht je advies nodig hebben, willen ze graag met je meedenken. De kaarten zijn een aanwinst voor je interieur, maar ook nog eens leerzaam voor jezelf of misschien voor je kindje? Want er is voor ieder wat wils!

*Dit artikel in samenwerking met Wereldkaarten.nl. 

Recent Posts