Mijn website is online!

 In Algemeen

Dit vind ik toch wel een mijlpaaltje hoor: mijn eigen website staat online! En ik kan je zeggen, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, zéker als er een perfectionist in je schuilt. Maar na veel werk is by Linsey dan toch ‘live’.

Wat kun je verwachten?

Ik volg mijn dromen en ik wil jou inspireren om je dromen ook te volgen. Laat je inspireren door sprookjesachtige vakantieplekken, unieke overnachtingen en leuke en smaakvolle restaurants: de dingen die het leven leuk maken! Daarnaast deel ik van alles op het gebied van lifestyle en moederschap, van de eerste Kerstmis met je kindje, tot een lekker simpel gerecht.

Webshop!

Dit is pas het begin! In 2018 ga ik een eigen webshop openen! De precieze invulling hiervan is nog even geheim, maar ik ga je zeker meenemen in mijn reis naar de ultieme By Linsey-webshop.

Waarom ben ik een website begonnen?

Pure passie! Ik vind het héérlijk om te dromen, ik vind het héérlijk om dromen werkelijkheid te laten worden en ik vind het héérlijk om dit te mogen delen. Ik voel me gezegend omdat ik zoveel mooie plekjes heb mogen ontdekken, zoveel prachtige momenten mee heb mogen maken. Ik krijg via Instagram regelmatig de vraag of ik tips weet voor een leuk weekendje weg en het leek me dan wel eens tijd om daar iets mee te doen. En heel stiekem is dit al een hele lange tijd een droom voor me: EIN-DE-LIJK iets voor mezelf. Het lijkt allemaal zo simpel te gaan, maar is het ook zo? Nee, ook ik heb obstakels op mijn pad gevonden, maar heb er KEIhard voor gevochten om deze te overwinnen. Ik overweeg ook om deze worstelingen en ervaringen te delen met jou. Voor mij als een stukje afsluiting, maar vooral om onzekere meiden herkenning te geven, steun te bieden en te laten zien dat het de moeite waard is om ergens voor te gaan.

Always believe in yourself and your dream!

Deel jouw tips!

De komende tijd deel ik veel inspirerende blogs. Ik heb dan ook zo veel mooie plekjes die ik met je wil delen, maar ook veel mooie momenten als getrouwde vrouw en trotse moeder zijn het delen waard. Ik wil je tips en inspiratie te geven. Zodat ook jij je dromen kunt volgen! Is er iets wat jij graag terug wil zien op de site? Heb je tips? Laat het me weten via: via info@bylinsey.nl.

Recommended Posts