Binnenkort online: de webshop By Linsey

 In Algemeen, Lifestyle

Wat vond ik het spannend, na jaren zekerheid mijn baan opzeggen. Vorige week was het zo ver. En nu ik weet dat ik voor de volle 100 procent voor mijn gezin én By Linsey kan gaan, borrelt het in mijn hoofd volop van de nieuwe ideeën en plannen! Als klein meisje droomde ik al van een eigen onderneming en dat die droom nu uit mag komen vind ik mega bijzonder! Ik kan dan ook niet wachten om binnenkort de webshop By Linsey te lanceren! En ik ga deze megaleuke producten ook nog eens lokaal voor je inkopen, zo haal je écht iets unieks in huis!

Dreams come true: mijn eigen shop!

Je kent het wel, kinderen die ‘winkeltje’ spelen. In mijn fantasie had ik een eigen shop boordevol hebbedingetjes én een hoekje waar ik klanten een kopje koffie en iets lekkers kon aanbieden. En hoewel die droom niet tot in detail uitkomt, wat ik ga doen lijkt zeker wel op zo’n fysiek plekje. Ik start namelijk mijn eigen webshop met superleuke travel- en lifestyle-producten. Ik ben dol op accessoires waar je instant happy van wordt. Denk aan die ultieme koffer waar je meteen de vakantiekriebels van krijgt, of een geweldige musthave voor je kindje, of wat dacht je van die ideale travel-outfit! Lijkt dat je wel wat? Houd dan mijn website in de gaten!

Shop in the name of love

Klaar voor de start?

Op dit moment ben ik bezig met inspiratie opdoen én inkopen. Het is dus al heel concreet! De eerste samenwerkingen zijn zelfs al een feit. Ook moet ik natuurlijk behoorlijk wat administratieve stappen zetten om dit voor elkaar te krijgen. Daarnaast wil ik mijn webshop de juiste look & feel geven en het moet technisch natuurlijk ook perfect in elkaar steken. Een van de leukste taken op dit moment: het fotograferen van de producten. Je leest het al, ik zit niet stil! Achter de schermen wordt er hard gewerkt!

Wat kun je verwachten van de webshop… By Linsey?

De webshop zal klein beginnen, maar wel meteen met unieke, wisselende producten. In het najaar staat een tripje naar Ibiza op de planning én ik weet zeker dat ik met wat leuke webshop-items terug kom. Ik ben een enorme Ibiza-fan en dan mogen producten met die ultieme Ibiza-look zeker niet ontbreken, toch? Naast onze trip naar de Malediven in de winter, wil ik ook een Scandinavisch stedentripje plannen. Met als doel: het scoren van dé leuke musthaves voor je huis! Maar denk ook aan leuke producten voor in je tuin of praktische travelproducts voor in je koffer. En: ik ben zelfs een idee aan het uitwerken om een eigen product (van het By Linsey-label) op de markt te brengen! Een diversiteit aan producten dus, allemaal in de kenmerkende By Linsey-stijl.

De webshop, alles op een rijtje:

  • By Linsey opent een eigen webshop
  • Deze zomer nog!
  • Vol leuke lifestyle-producten
  • Voor jong en oud
  • Voor binnen en buiten
  • Ook kleding en accessoires
  • En…betaalbare kwaliteitsproducten
  • Lokaal voor je ingekocht!

Ik kan niet wachten om je de producten te laten zien! Stay tuned! Want naast mijn travel-avonturen ga ik jullie ook meenemen in mijn inkoop-avonturen. En zal ik regelmatig een kijkje achter de schermen geven. Ik laat je graag zien hoe ik als moeder (bewust zonder kinderopvang) mijn grote ambities waar probeer te maken.

Heb je producten die je graag terugziet in de By Linsey-webshop? Laat het gerust weten!

 

Recommended Posts