Vlog: twee toffe events én de 1e verjaardag van Chloë komt eraan!

 In Algemeen, Lifestyle

Een busy én leuk weekje! Want het is natuurlijk megaleuk als je als blogger naar een event mag. Op dinsdag 10 april was ik bij de lancering van de geweldige Manfield-schoenenlijn van Annic ten Duis.  En twee dagen later mocht ik de nieuwe OPI Lisbon collectie bewonderen in Den Bosch. Als klap op de vuurpijl gingen we in het weekend op zoek naar dé locatie voor het verjaardagsfeestje van Chloë.

Schoenenlijn Annic ten Duis

Yeah, wat had ik hier zin in! Ik zat al vroeg in de trein en in Utrecht stapte vriendin Juliëtte in. Samen reizen is wel zo gezellig. Op dé locatie, Atelier de Vijzel, zat de sfeer er meteen goed in. Ik was helemaal onder de indruk van het historische pand! Wist je dat dit gebouw vroeger een belangrijke rol heeft gespeeld als atelier voor een groot heren modehuis? De locatie was geweldig en het plaatje werd compleet gemaakt door een mooi aangeklede tafel vol bloemen en lekkere hapjes. Tel daarbij op: tal van leuke en inspirerende mensen. Je begrijpt het al, de tijd vloog voorbij. Na deze heerlijke lunch mochten we de schoenen gaan passen. Wat een topcollectie, daar word je toch hebberig van. Kwam het even goed uit dat we een paar schoenen uit mochten kiezen! Wat een leuk cadeautje. De lancering was een waar feestje en natuurlijk heb ik samen met Juliëtte nog lekker een Amsterdams terrasje gepakt!

Schoenencollectie Manfield x Annic

Lentekriebels bij de nieuwe OPI Lisbon collectie

Op donderdagmiddag 12 april was ik aanwezig bij een event in Den Bosch. Mooi the Agency had me uitgenodigd voor de introductie van deze nieuwe collectie. Het event vond plaats bij het Skin Care Center in Den Bosch: een prachtige beautysalon. Er stond wederom een mooie aangeklede tafel klaar, vol lekkere hapjes én de mooiste vrolijke OPI lentekleuren. Ik werd er helemaal vrolijk van. Met een drankje en een hapje genoot ik van de beautyproducten om me heen. Helemaal geweldig was de pedicure-verwenbehandeling. Ik was al een OPI fan, maar met deze frisse kleurtjes ben ik helemaal klaar voor het voorjaar. En of dit nog niet genoeg verwennerij was, kreeg ik nog een goed gevulde goodiebag met álle nagellakkleuren uit de nieuwe OPI Lisbon collectie (en andere nagelproducten). Een topdag, dus!

Lentevibes met de Lisbon collection by OPI NL

Haar 1é verjaardagsfeestje

Door deze twee leuke events, mijn werk én natuurlijk ons gezinsleven kijk ik weer terug op een fijne week. In het weekend namen we echt de tijd om even bij te komen en volledig te genieten van het gezinnetje. We gingen op pad voor Chloë haar eerste verjaardagsfeestje. Haar eerste verjaardag vieren we niet thuis, maar op locatie bij ons in de omgeving. Je weet, ik ben dol op party-prepping! Dus het Pinterest-bord is al aangemaakt. Ik weet al welke kleuren straks terug gaan komen (zachte kleuren!) en ik heb ook al hele leuke ideetjes voor de verjaardagstaart en een fotoshoot. Superleuk om hier mee bezig te zijn! Ik droom al helemaal weg bij de beelden van een sweet-table onder een boom én een lifestyle-fotoshoot met ballonnen. Natuurlijk krijgt ook haar stoeltje een party-make-over. Op haar geboortedag – 26 juni – gaan we met zijn drietjes iets doen en het weekend ervoor pakken we lekker uit met haar feestje. Stay tuned!

Our time together is the greatest gift

Ik heb over dit leuke weekje weer een vlog gemaakt. Ik ben benieuwd of je ook graag een plog van me zou willen zien (een fotoverslag) en wat je graag terug zou zien. En natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar jouw week, heb je ook zo genoten van de hogere temperaturen? Deze week lijken we de 26 graden aan te gaan tikken, dus dat wordt weer een mooie week!

Volgende vlog?

Voor mijn volgende vlog neem ik je graag mee op weer een travel-avontuur. Ik ben nog een beetje aan het zoeken wanneer ik wel en niet wil vloggen. Sommige momenten voelen wat te privé. Wat deel ik wel en wat niet? Ik wil ook bewust genieten van momenten en niet constant de camera erbij moeten pakken. Binnenkort gaan we een weekendje naar Rotterdam en ik neem jullie in mei graag mee naar het veelbelovende Sani Asterias in Griekenland. Een boutique hotel gelegen aan het een privéstrand met 48 suites. En ik beloof je: er komen nog veel meer mooie travelfamily-vlogs aan in 2018.

 

 

Recommended Posts