Nieuwe vlog (7): allereerste verjaardagsfeestje + 1e keer Puglia

 In Algemeen, Europa, Family, Lifestyle, Travel

Er staat een nieuwe vlog online. Met sfeerbeelden van het allereerste verjaardagsfeestje van onze lieve dochter en onze trip naar Puglia. Kijk je gezellig mee?

Vlog 7

Allereerste verjaardag van onze lieve dochter

Wil je nu meer lezen over het verjaardagsfeestje van onze dochter? Bekijk dan de blog waarin ik meer vertel over de partystyling rondom het feestje óf lees de tips voor de ultieme sweet table.
Nieuwsgierig naar mijn eerste jaar moederschap, het jaar waarin ons lieve meisje van baby naar mens groeit? Klik dan hier voor de blog ‘mijn meisje 1 jaar’.

Pareltje Puglia

Puglia wordt tegenwoordig gezien als het nieuwe Toscane. Niet voor niets stond dit plekje dus op onze wishlist. En keren we in september weer terug! Wil je nu meer lezen over Puglia? Check dan de blog ‘Puglia een nog relatief onbekend pareltje’ waarin ik mijn eerste tips met jullie deel.

YouTube

Maandelijks deel ik hier nieuwe vlogbeelden. En ik kan alvast verklappen, in augustus verschijnt een eerste vlog met producten uit de By Linsey shop. Vergeet je dus niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal.
Zie ik je daar ook?

Recommended Posts