Vlog: overnachting met prachtig uitzicht over Rotterdam + shoplog

 In Nederland, Travel

In deze vlog neem ik je mee naar een overnachting met geweldig uitzicht over Rotterdam, deel ik een aantal nieuwe zomeritems voor Chloë en bezoek ik de Hashtag Workmode Academy. Kijk je gezellig mee?

Overnachten in Nhow Hotel          

Wat hebben we weer genoten van een heerlijk nachtje weg. Een hotel wat zeker aan te raden is als je op zoek bent naar een mooi uitzicht over Rotterdam, (of als je gaat voor lekker eten of een designlover bent)! Dé must van het hotel is dan ook zeker het uitzicht! Vanuit je hotelkamer óf de toffe skybar. Wil je meer lezen over onze overnachting in het Nhow Hotel? Check dan deze blog. Hierin deel ik onze ervaring en tips om lekker te eten in Rotterdam. Een overnachting met een geweldig uitzicht!

Shoppen voor zomerkleertjes Chloë

Het blijft leuk al die mini-kleertjes shoppen! Zeker nu met de zomer in aantocht! Je ziet in Chloë haar kledingkast vooral de Franse en Spaanse merken terug. Mijn favoriete merken op dit moment zijn Tartine et Chocolat, Il Gufo en Mayoral. Meer lezen hierover? Klik dan hier.

Hastag Workmode Academy

Op 1 mei was ik aanwezig bij een editie van Hashtag Workmode Academy in Rotterdam. Tijdens deze avond ontvingen we tips en tricks op het gebied van Instagram Marketing. Hashtag Workmode verhuurt werkplekken aan vrouwelijke ondernemers en online influencers. Dus het netwerken mocht ook zeker niet ontbreken.

Volgende vlog?

Wij mogen weer bijna op vakantie! Zoals je in mijn blog over ‘vakantieplannen 2018’ hebt kunnen lezen staat dit keer het veelbelovende Sani Asterias op de planning. Superveel zin in! In mijn volgende vlog deel ik de beelden van dit travelfamily-avontuur. Vind je het leuk om mijn video’s te volgen? Vergeet je dan niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal. Je krijgt dan meteen een bericht als er een nieuwe video geüpload is.

Recommended Posts