Weekend Antwerpen en mini shoplog Chloë

 In Algemeen, Travel

Afgelopen weekend brachten we een bezoek aan Antwerpen. Het leek me leuk jullie mee te nemen in deze trip, dus verzamelde ik wat beelden. In dit filmpje zie je ons al gezinnetje genieten van de stad, lekker eten én de eerste zonnestralen op terras. Ook maak je kennis met JVR108 (het hotel waar we overnacht hebben) én deel ik een mini shoplog van de kleertjes van Chloë.

VLOG 2: weekend Antwerpen en mini shoplog Chloë

Benieuwd naar ons weekendje of nieuwsgierig naar de kleertjes die ik heb gekocht, kijk dan gezellig met me mee! Heb je speciale vlogverzoeken, laat je reactie achter onder deze blog of via Instagram.

YouTube-kanaal

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal om als eerste een bericht te krijgen als er een nieuwe video geüpload is. Volgende week staat er weer een nieuwe video voor jullie klaar.

 

Recommended Posts
vol liefde fotografielang-leve-de-lente