Visitekaartjes voor By Linsey, wat vind je ervan?

 In Algemeen

Misschien heb je het al voorbij zien komen in mijn Instagram stories? By Linsey heeft nu ook haar eigen visitekaartjes. Ik ben er natuurlijk superblij mee!

De visitekaartjes heb ik naar eigen stijl laten ontwerpen. De stijl en sfeer sluit aan bij de website van By Linsey en de persoon wie ik ben. Een rustig visitekaartje, prachtig door de eenvoud van het ontwerp. Door gebruik te maken van foto’s probeer ik de juiste sfeer van By Linsey over te brengen. Met de kernwoorden ‘travel’, ‘lifestyle’ & ‘family’ probeer ik professionaliteit te combineren met een persoonlijke sfeer.

Voorkant visitekaartje By Linsey

Voorkant visitekaartje By Linsey

 

By Linsey getting serious

Een volgende stap is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Passie is de grote drijfveer achter By Linsey. Ik vind het heerlijk om jou met mijn mijn verhalen en foto’s te mogen inspireren. Mijn doel is om van deze website een geweldig inspiratie-platform te maken. Drie keer per week schrijf ik nieuwe verhalen en deel ik mooie plaatjes. Een online plek vol travel- en lifestyle-inspiratie met een snufje familylife! En binnenkort zelfs de eerste vlogs By Linsey. Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel vind ik een logische vervolgstap omdat ik By Linsey professioneel wil uitdragen. Natuurlijk houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen By Linsey.

Visitekaartje By Linsey

Visitekaartje By Linsey

Wat vind jij van het visitekaartje? Vind je het visitekaartje aansluiten bij de sfeer die je proeft op mijn website? Ik ben benieuwd naar je mening en of je misschien nog leuke tips hebt voor By Linsey.

 

Recommended Posts