Villapark Mooi Schoorl

 In Accommodaties, Nederland, Travel

Op zoek naar een fijne plekje in eigen land? Maar geen behoefte aan een hotel of een toeristisch vakantiepark? Dan is deze vakantievilla van park ‘Mooi Schoorl’ een terechte aanrader!

Prachtige vakantievilla’s aan zee

Tijdens mijn zoektocht naar een uniek huisje kwam ik uit op villapark Mooi Schoorl. Villapark Mooi Schoorl is een onderdeel van Dutchen. Dit vakantiepark staat voor een luxe inrichting op een bijzondere locatie. Mooi Schoorl is een kleinschalige vakantiepark middenin het centrum van Schoorl, direct aan de bosrand. De villa’s beschikken over veel comfort. Zo is elke villa voorzien van een openhaard en een luxe keuken. Het park bezocht ik met mijn gezinnetje en ouders in september. We boften met het mooie nazomer weer en genoten van de luxe Weber buitenkeuken én de Jacuzzi die de villa beschikbaar stelt. Tegen de avond dat het frisserd werd, dronken we nog een wijntje bij de buiten-vuurplaats. Héérlijk! Later op de avond was het heerlijk sfeervol in het huisje zelf rondom de openhaard.

In het centrum van Schoorl, tegen de bosrand én vlakbij het strand

Het park ligt op enkele minuten loopafstand van het centrum van Schoorl en in de nabije omgeving van het mooie Kunstenaarsdorpje Bergen, de gezellige plaats Alkmaar of Haarlem. Ook de Schoorlse Duinen of het Strand van Bergen zijn aanraders als je hier verblijft.

Sfeer proeven? Klik hier! Vooral een aanrader als je op zoek bent naar een bijzonder park om vakantie te vieren in eigen land!

 

Recommended Posts