Heerlijk vooruitzicht: ontspannen en inspiratie opdoen in Ibiza(zen)

 In Accommodaties, Europa, Travel

Spontane tripjes zijn het allerleukste, toch? En ondanks dat je zou zeggen dat onze agenda’s al bomvol zitten, hebben we tóch besloten nog een tripje in augustus te boeken naar Ibiza. Want juli was een megadrukke maand en daarom vinden we het heerlijk om er samen even tussenuit te gaan. En niet onbelangrijk, zo kan ik ook nog wat inspiratie opdoen voor mijn Lifestyle Boutique.

Ibizazen: de ultieme relax-plek

Waar kun je nu beter tot rust komen? Wij zijn dol op Ibizazen. Verwacht geen kids-proof plek met speeltuinen, maar een prachtige relax-plek. De Nederlandse eigenaren hebben tijdens hun vele reizen hét recept gevonden om volledig tot rust te komen. Op Ibiza hebben ze de ultieme hide-out gecreëerd. De basis: een 18e -eeuwse boerderij. Op deze plek vind je nu een luxe boutique-hotel waar werkelijk alles klopt. Ons kleine meisje heeft natuurlijk nog geen animatie of een grote speeltoestellen nodig. Bovendien heeft deze plek prachtige tuinen waar ze alle ruimt heeft om haar stapjes te zetten en met ons te spelen. Ons enige doel deze trip: als gezin genieten van deze fantastische omgeving. En we wéten wat we kunnen verwachten, want met Dennis ben ik hier al vaker geweest.

 

Het concept: het hele plaatje klopt

De naam Ibizazen zegt het eigenlijk al. De eigenaren hadden de droom een plek te creëren waar gasten zich volledig thuis voelen. Waar je kunt ontspannen in een bijzondere omgeving. Daarnaast merk je dat service en comfort hier heel belangrijk zijn. En… het oog wil (en krijgt!) ook wat: alles is zo stijlvol en vol comfort ingericht. Tel daarbij op: de persoonlijke aandacht en je weet dat het plaatje hier gewoon van begin tot eind klopt. Laat je verrassen door de uniek ingerichte kamers, waar je veel natuurlijke materialen vindt en items uit Afrika en Bali. Vakantiegevoel gegarandeerd! Hier tref je de ultieme bohemian-sfeer. Of je nu lekker ontspant aan het zoutwaterzwembad of een wijntje drinkt in de prachtige tuinen. Dennis vindt dit hotel helemaal geweldig vanwege het a-la-carte ontbijtbuffet. Zo begin je je dag heerlijk ontspannen en in alle rust.

 

Kindvriendelijk?

Daar kan ik heel eerlijk over zijn: nee, het is niet ingericht op kinderen. Maar nu onze dochter nog klein is, profiteren we nog even van dit soort plekjes. Ik droom al weg bij de tapas die we eten in de prachtige tuinen, terwijl Chloë lekker aan het spelen is. En natuurlijk gaan we ook even verfrissing zoeken in het zwembad. Veel kinderen vind je hier niet, het is dan ook de bedoeling dat je het concept ‘zen’ in ere houdt. Geen groots kindervermaak dus. Maar dat hoeven we op dit moment ook nog niet.  De plek ligt centraal en dichtbij het strand, dus we kunnen ook heel gemakkelijk het strand opzoeken om met een schepje en een emmertje (meer heeft ze nog niet nodig) plezier te maken met ons lieve meisje. En tijdens haar slaapjes zien we ons lekker in de hangmatten in de tuin schommelen terwijl we aan een wijntje nippen. Dit is een plek waar we als gezin van elkaar kunnen genieten én waar we ook nog rust vinden. En dus ook… nieuwe inspiratie!

 

Ibizazen boutique

Hoe tof is het: dit hotel heeft een eigen boutique met tal van unieke producten (van over de hele wereld)! Je begrijpt, ik kan niet wachten om hier lekker rond te snuffelen en inspiratie op te doen. Ik heb ook wat afspraken op het eiland gemaakt om in te gaan kopen. Dus het is een beetje een business-trip, maar in de goede zin van het woord! Allemaal alleen maar superleuk!

    

Ben je nieuwsgierig geworden naar Ibizazen? Houd mijn Instagram dan zeker in de gaten! Want we mogen de koffers alweer bijna gaan pakken om naar deze prachtige plek te gaan. Deze blog is overigens niet gesponsord. We hebben de boeking zelf betaald, maar wel met veel enthousiasme. Wil je meer lezen over Ibiza? Check dan mijn Ibiza-page!

Recommended Posts