Een verrassend huisje in Zuid-Limburg

 In Accommodaties, Nederland, Travel

In mei 2017 plaatste ik een foto van een plekje met een schommel op mijn Instagram. Herinner je deze foto nog? Ik kreeg er zoveel vraag naar, dat dit plekje zeker de moeite waard is om hier te benoemen.

STRO70

Dit plekje, ook wel Stro70 genoemd, bezochten wij in mijn laatste trimester van mijn zwangerschap. We wilden er ‘weer’ eventjes tussenuit, maar vliegen was geen optie meer. Ik ontdekte bij toeval dit inspirerende plekje in Zuid-Limburg. Het is een studio in oude boerderij en is helemaal volgens de laatste trends gerenoveerd. De authentieke details van de boerderij zie je wel terugkomen. De studio biedt veel comfort voor een knus nachtje met zijn twee. Het heeft twee verdiepingen. Op de begane grond kun je gezellig samen koken, heerlijk eten en spelletjes spelen aan de mooie tafel. Ook liggen er tijdschriften voldoende om lekker door te bladeren. Op de 1e verdieping bevindt zich de speels ingerichte slaapkamer met zitgedeelte en een fantastische schommel. De schommel (en eigenlijk alle elementen wel in de studio!) is zeker een fotomoment waard! De slaapkamer heeft een prachtige oude deur die je naar de sfeervolle badkamer brengt.

  

Groenrijke omgeving

Voor ons was dit plekje ideaal om even tot rust te komen en te genieten van elkaar. Het was prachtig weer, dus konden we volop gebruik maken van de tuin die grenst aan het bos. Natuurlijk biedt Zuid-Limburg ook voldoende uitstapjes. Zo zijn steden als Maastricht en Valkenburg goed bereikbaar en is de natuurlijk in de nabije omgeving prachtig om te wandelen of te fietsen. Wij bleven twee nachten en brachten een bezoek aan outletcentrum Maasmechelen.

Laat je inspireren en proef ook de sfeer van dit plekje in Zuid-Limburg. Een overnachting hier is ook nog eens leuk geprijsd! Er wordt wel verwacht dat je zelf voor je ontbijt zorgt, maar hé dat is meteen een hint om je geliefde mee te verrassen. Wil je meer informatie? Informeer gerust!

 

Recommended Posts