Valentijnsdag? Shop hier de romantische sfeermakers voor in huis.

 In Boutique

Valentijn is in aantocht. De dag van de liefde. Wat mij betreft vieren we niet alleen met Valentijn de liefde, maar maken we van iedere dag van het jaar een feestje. Maar wat extra romantiek kan natuurlijk geen kwaad! Dus zie het vooral als een prima excuus om je partner te verwennen met een romantisch ontbijtje op bed of een aangekleed diner. Dan mogen kaarsjes natuurlijk niet ontbreken. Shop hier de sfeermakers voor in huis.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie hartenkaars van het Scandinavische merk Rustik Lys. Al voor € 1,49 te bestellen.

Of maak gebruik van de leuke mini dinerkaarsen om je tafel te versieren. Een leuk setje van 6 korte dinerkaarsen in een leuk zakje. De perfecte gift!

Ook de potloodkaarsjes zijn weer helemaal terug. Waren ze er vroeger alleen om in de kerstboom te branden, tegenwoordig zijn er zoveel leuke standaards voor. Zet ze in een gezellige bak of kom met vogelzand en ze staan als een huis.

Vergeet het ook niet om buiten sfeervol aan te kleden met deze prachtige tuinfakkels of kaarsen in blik. Gegarandeerd meer dan een avond plezier van!

Laat je huis heerlijk geuren met deze wax burner. Hiermee verspreid je de heerlijke Ban Ao geuren in elke ruimte in huis.

Kaarsen kun je nooit genoeg hebben. Perfect voor dat heerlijke, gezellige avondje! Wil je nu een cadeaupakket samenstellen, dat kan ook!
Informeer en stuur je suggesties naar info@bylinsey.nl. Ik denk graag met je mee.

Recommended Posts