Trotse moeder van Chloë Rose

 In Family, Kids, Mama

Op 26 juni 2017 ben ik een onwijs trotse moeder geworden van ons dochtertje Chloë Rose. Wat betekent het moederschap nu voor mij? Rijkdom en geluk! Genieten van alle mooie momenten. Zowel de grote als de kleine momenten. Elke dag sta ik op met een glimlach, en beloof ik mezelf om er voor Chloë weer een onvergetelijke dag van te maken.

Spontaner of niet?

Door de komst van Chloë is tijd nog kostbaarder geworden. Naast drukke jobs en een fijn sociaal leven, genieten wij er intens van om als gezin samen te zijn. Samen dingen te ondernemen. Samen te beleven. Samen herinneringen te maken. Hoe vaak kreeg ik niet de waarschuwing: ‘je leven gaat er als moeder heel anders uitzien’. Natuurlijk verandert er veel als je een kindje krijgt. De spontaniteit wordt minder, omdat je niet zomaar met je telefoon en portemonnee de deur uit kunt gaan. Meer plannen en organiseren is de grootste verandering voor een kersverse moeder. Maar eerlijk gezegd, stond mijn leven altijd al in het teken van plannen en organiseren. Sterker nog: door Chloë ben ik als persoon juist wat ‘spontaner’ geworden. Het komt zoals het komt. Wij passen ons aan Chloë aan en Chloë tegelijkertijd aan ons.

Chloë Rose 26-06-’17

Overweldigende, positieve energie

We genieten met zijn drietjes volop en proberen van elke dag iets moois te maken. Of dat nu een mooie reis is, een uitgebreide lunch, een wandeling door het bos of met zijn drietjes knuffelen in bed. Chloë geeft ons gezin een overweldigende, positieve energie. Het moederschap is voor mij ontzettend bijzonder en intens, iets wat ik niet kan uitleggen in woorden, maar wel diep van binnen heel goed voel.

Ik ben benieuwd hoe jij het moederschap ervaart? Is jouw leven erg veranderd door de komst van je kind(eren)?

Omdat wij graag herinneringen vastleggen, hebben we een uniek filmpje laten maken toen Chloë 4 weekjes oud was. Benieuwd naar onze kleine filmster? Klik hier.

Recommended Posts