Trending deze zomer: de rieten tas. Ook leuk voor je interieur!

 In Boutique

Rieten tassen zijn deze zomer helemaal trendy. Of je ‘m nu nonchalant aan je arm laat hangen of een prachtig plekje in huis geeft. Deze bag geeft je het ultieme zomergevoel! Zie jij jezelf al lokale marktjes afstruinen of een strandje bezoeken met deze musthave? Ik wel! Niet voor niets verkoop ik deze beauty’s via de By Linsey Lifestyle Boutique.

Wist je dat deze tassen uit Marrakech komen? En allemaal handgemaakt worden door ambachtslieden? Daardoor is elke tas uniek. En je kunt er ook nog je eigen touch aan geven. Je kunt deze tas namelijk een bepaalde vorm geven, als je ‘m nat maakt. Ga je voor een mooi bol exemplaar? Dan vul je ‘m op met kranten en laat je ‘m zo drogen. Als je liever een platte tas hebt, dan leg je er iets op.

Ook voor je interieur!

Deze tas is niet alleen trendy om te dragen, maar ook superleuk om je interieur mee te stylen. Zo houd je dat zomergevoel langer vast, in je eigen huis! Benieuwd hoe je deze tas in je interieur kunt verwerken? Ik geef je alvast wat inspiratie, check de pics J.

 

 

Shop jouw straw-bag in mijn Lifestyle Boutique

Ik ben zelf helemaal verliefd op deze tassen. Niet voor niets verkoop ik ze via mijn By Linsey Lifestyle Boutique. In september gaat mijn webshop officieel online, maar ik ben er mega-dankbaar voor dat ik nu al tal van bestellingen mag ontvangen. Deze tas is erg populair! Ik verkoop deze straw-bags in meerdere formaten. Van groot tot klein. En ik verkoop ook tassen met een leren handvat, net wat anders dan anders. De ronde modellen zijn ideaal om je huis mee te stylen. Steek er bijvoorbeeld een stapeltje tijdschriften in of een paar gedroogde bloemen. Of geef je bag een mooi plaatsje aan je kapstok, bijvoorbeeld naast een mooie hoed. Wil je meer informatie over de tassen? Mail me dan even: info@bylinsey.nl

Zoals je ziet: ook leuk te combineren met schelpen accessoires. Deze zomerse vakantie-items kun je ook in mijn Boutique bestellen.

Ga je liever voor een andere zomerse tas? Dan kan ik deze leuke bohemian-bag aanraden! Ik verkoop deze ook in mijn shop. Binnenkort maak ik de lanceringsdatum van mijn online boutique bekend.

Wat vind jij van deze trendy tassen? En vind je het leuk als ik vaker van dit soort blogs schrijf of bijvoorbeeld interieurtips deel op Instagram?

Recommended Posts
Showing 14 comments
 • Marie-Claire

  Linsey, echt super gaaf! Ik kan niet wachten tot ik die van mij binnen heb en ook nog eens kan twinnen met Elyse! Ik wacht met smacht dag je boutique online gaat! En hoop echt dat ik een kans maak met de win actie!

 • Thamara Sanderse

  Ik ben helemaal weg van de rieten tas!
  Deze staat dan ook nog hoog op de lijst om aan te schaffen voor ibiza
  Ze zijn prachtig Linsey!

 • Esther

  Heel leuk deze tassen! Ik ben gek van ‘ibiza spullen’ en vind deze tas ook heel leuk. Zou graag meer van deze blogs lezen en ik ben heel erg benieuwd naar de website.

 • Niki

  Love it!! Ze zijn echt onwijs leuk!!

 • Rianna

  Ik vind jou spulletjes zo fantastisch leuk! Nu we druk zijn met ons huis en de tuin zal ik binnenkort zeker een bestelling bij je doen. Natuurlijk doe ik mee aan je toffe winactie. Succes met al je mooie plannen. Liefs!

 • Nelleke

  Wauw! Je bent echt super goed bezig! Ga zo door!!

 • Andrea Scholing

  Leuk die inspiratie voor je huis! Dat is altijd handig om een idee te krijgen wat je met dit soort accesoires allemaal kunt doen! Echt te gek…

 • Joyce

  Beauties! Zie mezelf er al mee rond lopen tijdens onze eerstvolgende vakantie!

 • Suzanne

  Ben gek op interieur, styling en fashion, dus heerlijk met een kopje koffie lees ik je blog. Ik zie mezelf echt wel met zo’n exemplaar rondstruinen op de markt! Daarnaast denk ik dat ik er een aanschaf om de boekjes van ons zoontje in op te bergen. Ze zijn echt prachtig, super functioneel en origineel! Het lijkt me leuk meer blogs van je te lezen zoals deze! Succes met al je plannen!

 • Mathilde

  Jaaa ik vind het ronde model echt te leuk! Idd alleen als eyecatcher aan je kapstok. Blogs over trends wb styling en interieur zijn altijd leuk! Succes!

 • Mandy Kruders

  Zo super tof!!! Zou fantastisch zijn zo vlak voor onze vakantie! ☀️

  Het einde van deze blog maakte me echt verliefd!!! Wauwieeeee dat bohemian tasje, i’m in looove!

 • Marjolein

  Volgens mij is jouw webshop straks in 1 keer leeg haha, wat een prachtige spullen, love deze tas ook zo!

 • Lesley

  Super gaaf! En er past tenminste ook nog eens veel in (tenminste, dat denk ik zo) – mooi én praktisch! Ik zou hier heel super blij mee zijn 🙂 #fingerscrossed

  • Lesley

   (Instagram: @lesleytamara)

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instellingen