Trending deze zomer: de rieten tas. Ook leuk voor je interieur!

 In Boutique

Rieten tassen zijn deze zomer helemaal trendy. Of je ‘m nu nonchalant aan je arm laat hangen of een prachtig plekje in huis geeft. Deze bag geeft je het ultieme zomergevoel! Zie jij jezelf al lokale marktjes afstruinen of een strandje bezoeken met deze musthave? Ik wel! Niet voor niets verkoop ik deze beauty’s via de By Linsey Lifestyle Boutique.

Wist je dat deze tassen uit Marrakech komen? En allemaal handgemaakt worden door ambachtslieden? Daardoor is elke tas uniek. En je kunt er ook nog je eigen touch aan geven. Je kunt deze tas namelijk een bepaalde vorm geven, als je ‘m nat maakt. Ga je voor een mooi bol exemplaar? Dan vul je ‘m op met kranten en laat je ‘m zo drogen. Als je liever een platte tas hebt, dan leg je er iets op.

Ook voor je interieur!

Deze tas is niet alleen trendy om te dragen, maar ook superleuk om je interieur mee te stylen. Zo houd je dat zomergevoel langer vast, in je eigen huis! Benieuwd hoe je deze tas in je interieur kunt verwerken? Ik geef je alvast wat inspiratie, check de pics J.

 

 

Shop jouw straw-bag in mijn Lifestyle Boutique

Ik ben zelf helemaal verliefd op deze tassen. Niet voor niets verkoop ik ze via mijn By Linsey Lifestyle Boutique. In september gaat mijn webshop officieel online, maar ik ben er mega-dankbaar voor dat ik nu al tal van bestellingen mag ontvangen. Deze tas is erg populair! Ik verkoop deze straw-bags in meerdere formaten. Van groot tot klein. En ik verkoop ook tassen met een leren handvat, net wat anders dan anders. De ronde modellen zijn ideaal om je huis mee te stylen. Steek er bijvoorbeeld een stapeltje tijdschriften in of een paar gedroogde bloemen. Of geef je bag een mooi plaatsje aan je kapstok, bijvoorbeeld naast een mooie hoed. Wil je meer informatie over de tassen? Mail me dan even: info@bylinsey.nl

Zoals je ziet: ook leuk te combineren met schelpen accessoires. Deze zomerse vakantie-items kun je ook in mijn Boutique bestellen.

Ga je liever voor een andere zomerse tas? Dan kan ik deze leuke bohemian-bag aanraden! Ik verkoop deze ook in mijn shop. Binnenkort maak ik de lanceringsdatum van mijn online boutique bekend.

Wat vind jij van deze trendy tassen? En vind je het leuk als ik vaker van dit soort blogs schrijf of bijvoorbeeld interieurtips deel op Instagram?

Recommended Posts