Inspiratie By Linsey: sweet table voor je feestje!

 In Inspiration, Lifestyle

Een sweet table is niet alleen dé eyecatcher bij een kinderfeestje, maar ook perfect voor een bruiloft, verjaardag of een examenfeestje! Wie wil er nu niet zo’n mooie tafel gevuld met lekkers? Natuurlijk helemaal in stijl uitgevoerd. Ben je geïnspireerd door de mooie sweet table voor Chloë’s eerste verjaardag? Ga dan zelf aan de slag!

Tip 1: Kies je stijl

Welke stijl past bij jou en bij de gelegenheid? Pastelkleuren? Of juist een stoere look? Een Disney-thema? Alles kan. De grootste valkuil: alles willen 😉 Mijn tip: kies één thema en ga daar helemaal voor.

Onze stijl? Wij kozen voor lichte, frisse kleuren: roze, wit en goud. Dé perfecte combi, als je het mij vraagt! 

Natalie Vermorken Photography

Tip 2: Lekkers voor op tafel

Nu ga je nadenken over het lekkers wat je graag op tafel terug wilt zien. De keuze is enorm, dus laat je inspireren. Ga eventueel hierover in gesprek met een professionele bakker die gespecialiseerd is in sweet tables. Maar je kunt natuurlijk ook zelf in je keuken aan de slag. Zorg dat er qua lekkers voor ieder wat wils is: van jong tot oud en van echte zoetekauw tot iemand die liever voor iets hartigs kiest. Denk goed na over de samenstelling: de een wil het liefst alleen taarten op tafel, de ander kiest ook voor snoepjes of gebakjes. Wat past bij jou?

Onze keuze: een grote taart met bijpassende cupcakes, cakepops, kleine appeltaartjes, stroopwafellepelgebakjes, kwarktaartjes, soesjes en mooie bijpassende gedoceerde koekjes en roze chocolaatjes. Via: The Little Bakery Spoordonk.

The Little Bakery Spoordonk

Tip 3: Zorg dat het totaalplaatje klopt

Heb je een hele rustige, stijlvolle sweet table, dan moet de achtergrond niet ineens heel schreeuwerig zijn. Zorg er dus voor dat het totaalplaatje klopt!

Wij houden van rustig. Dus hebben we een rechthoekige tafel gekozen met een wit tafellaken. Dat alles zonder al te veel poespas aan slingers.  Die frisse uitstraling viel heel goed in de smaak! We hebben onze tafel midden in de natuur, bij een prachtige boom gezet.

Natalie Vermorken Photography

Tip 5: leef je uit met decoratie

Niet alleen met al dat lekkers kun je heerlijk uitpakken, met decoratie maak je het helemaal af!

Wij hebben de styling natuurlijk afgestemd op de gekozen kleuren en hebben al dat moois besteld via partydeco.nl. Tot slot hebben we wat witte roosjes gekocht, voor de perfecte finishing touch.

Tip 6: Denk ook aan bijpassende servetjes, bordjes en eventuele bekers met rietjes voor de kinderen.

Ga je ook aan de slag met een sweet table? Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Ik zie je foto heel graag terug. Veel plezier!

Natalie Vermorken Photography

 

Recommended Posts
half jaar