Thuiskomen in Mallorca: The Pink Pepper Tree hotel

 In Accommodaties, Europa, Travel

Je begrijpt dat ik, als echte travel-lover, als zwangere vrouw ook dolgraag met manlief een babymoon wilde. Er nog even met zijn tweetjes op uit! En wat hebben we genoten van onze babymoon op Mallorca. Daar droeg de toplocatie zeker aan bij. In deze blog vertel ik over onze ervaring bij The Pink Pepper Tree.

Ben je op zoek naar een echt zen-plekje? Bezoek dan dit idyllische plekje! Dit kleinschalige boutiquehotel ligt in het midden van het veelzijdige eiland, aan de rand van het authentieke dorp Lloseta, tegen de voet van het Tramuntana-gebergte.

Landelijk gelegen hotel om heerlijk te ontspannen

Thuiskomen

Persoonlijke sfeer en warmte: het zijn dé sleutelwoorden van The Pink Pepper Tree. Het voelde voor ons echt als thuiskomen. In het hotel vind je acht kamers, lekker knus en intiem dus! De kamers zijn prachtig gedecoreerd met natuurlijke materialen, in zachte tinten. Je dompelt jezelf even helemaal onder in de mediterrane sfeer.

Tip: Informeer naar de kamer die ook als bruidssuite fungeert. Deze kamer biedt namelijk veel comfort en een prachtig ligbad. 

Binnen & buiten: een plaatje!

Niet alleen het hotel is een plaatje, ook de omgeving is wonderlijk mooi. Of je er nu kiest om lekker te luieren in een hangmat onder een fruitboom of te genieten van een mooi boek aan het geweldig gelegen zwembad. Overal is alles even mooi, verzorgd en hemels!

Warme sfeer en heerlijk eten

Culinair cadeautje

De eigenaren zijn bijzonder gastvrij en leggen je volledig in de watten met culinaire topgerechten. Het hotel biedt een prachtig restaurant waar Jacqueline (de eigenaresse) wekelijks een heerlijk 3-gangen menu met verse ingrediënten van lokale markten voor je kookt. Zeker even aanschuiven, dus!

Time for yoga

Ga je puur voor de ontspanning? Blijf dan lekker dichtbij het hotel. Maak een mooie wandeling of ervaar de (zwangerschaps-) yoga die hier wordt aangeboden. Zo kom je even helemaal tot rust!

Even ‘zen’ tijdens de yogalessen

Een plek om te ontspannen!

Tja, als een plek zo magisch mooi is, wil je er het liefst de hele tijd blijven. Maar dat zou zonde zijn, want er valt nog genoeg te ontdekken. Huur een auto en ga op roadtrip! Wij vonden het (noord)westen van Mallorca prachtig, met schattige must-see bergdorpjes zoals Valldemosa en Soller.

Puerto de Soller, Port of Mallorca island

Mallorcaliefhebbers: opgelet

Op zoek naar meer tips om het échte Mallorca te ontdekken? Houd dan mijn website in de gaten. Er volgt snel een blog!

 

Recommended Posts