Terugblik winactie: high tea op droomlocatie in Limburg

 In Algemeen

Wat ben ik trots! Nog geen 2 maanden geleden ging mijn website online. Ik trapte af met een toffe winactie voor een verwenmiddag op een unieke locatie in Limburg. Afgelopen vrijdag was het zo ver: ik mocht de winnaars van de winactie ontmoeten. In deze blog lees je hoe ik mijn eerste winactie heb ervaren en neem ik je mee naar de bijzondere locatie waar de middag heeft plaatsgevonden.

Picture this: Een perfecte vrijdag in februari, zonnetje erbij, heerlijk! Nog even met mijn kleine meisje knuffelen voor ik naar Limburg vertrek. Ik heb er zin in! Wat bijzonder om de winnaars te ontmoeten, die helemaal uit Zeeland naar Limburg komen. Wat een eer! Ik wil mijn lezers helemaal in de watten leggen en eenmaal op de locatie kleed ik de tafel mooi aan en help ik met het maken van de lekkere hapjes. Laat die scones met lemon curd, diverse sandwiches, quiches en heerlijk gevulde wraps maar komen! En wat dacht je van zoetigheden als eigengemaakte cupcakes, appeltaartjes en échte Limburgse vlaai. De diverse soorten thee én een glaasje bubbels (check het suikerrandje) maken het helemaal af.  Samen met de lieve Giselle van La Grange Baxhof maak ik er een echt thee-feestje van. We zijn er klaar voor!

La Grange Baxhof

Energieboost

Daar zijn de gasten! Wat leuk! De kids nippen van de kinderchampagne en rennen vrolijk in het rond  en de winnaressen kletsen erop los. En wat heerlijk om lovende reacties in ontvangst te mogen nemen! Dat geeft mij een enorme energieboost! We laten de glazen klinken, snoepen van al die heerlijkheden en kletsen en lachen wat af. Alsof we elkaar al jaren kennen! De stralende gezichten van de kinderen zeggen meer dan genoeg. Het is een supermiddag!  Je begrijpt al dat het niet bij deze ene winactie blijft…

High Tea 

Blog van Tamara

Ik vind het geweldig om Tamara van Salt & Orange te mogen ontmoeten. Wat een enthousiaste vrouw en heerlijk om te sparren met een mede-blogger! Haar blog over dit event lees je trouwens HIER.

Dé droomplek

Je weet het: ik zoek altijd naar bijzondere droomplekjes! La Grange Baxhof is zo’n geweldige plek waar je helemaal tot rust komt! Relaxmodus: aan! La Grange Baxhof is een monumentale carréboerderij die is omgebouwd tot luxe gastenverblijf voor grotere groepen. Landelijk gelegen, omgeven door oude fruitbomen en mét een prachtig uitzicht over de weilanden. Kids zijn hier van harte welkom en ze vermaken zich de hele dag in de natuurlijke omgeving. Je vindt hier ook volop speeltoestellen waarop ze zich uit kunnen leven, denk aan een schommel, trampoline en voetbalveldje. Niet alleen de ligging en het landgoed maken dit verblijf tot een wonderlijke plek, ook de inrichting van de hoeve is inspirerend. Denk: grote open leefruimtes, een landelijke leefkeuken en een megaluxe slaapkamer (ingericht in Riviera Maison-stijl). Het allermooiste: in de ruimtes zijn de typerende eikenhouten spanten zichtbaar gebleven en gecombineerd met luxe details. Een mooie mix van oud en nieuw, alles met oog voor detail ingericht. Love it!

Ook met kinderen: een aanrader !

Zó trots

Einde van de dag. De gasten vertrekken naar huis. Giselle en ik nemen nog een lekker wijntje. Dadelijk ga ik terug naar mijn lieve meisje en mijn lieve man. Maar nu leef ik nog even in deze fantastische bubbel. Wat ben ik trots op deze winactie, op deze prachtdag en op bijna 2 maanden By Linsey. Ik droom al weg bij de volgende winactie. Waar zal ik die is houden? Heb jij een toffe locatietip voor mij? Tip mij door een e-mail te sturen naar info@bylinsey.nl én wie weet organiseer ik de volgende winactie wel daar!

Recommended Posts