Een terugblik op een bijzonder 2017

 In Family, Kids, Mama, Travel

Ook zo genoten van de kerst? Ik wel! Heerlijk samen met mijn gezin en familie. Nu de kerstboom de deur weer uit is (nou ja, hij blijft natuurlijk nog even staan), kijken we alweer naar de volgende party: oud-op-nieuw. Ik vind die periode tussen kerst en oud-op-nieuw altijd bij uitstek een moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. En 2017 was een heel bijzonder jaar voor mij…

het jaar waarin ik… moeder werd

De geboorte van onze prachtige dochter ‘Chloë Rose’ behoort natuurlijk tot hét hoogtepunt van het jaar. Op 26 juni 2017 was het zover. Na 37 weken zwangerschap kon ik mijn meisje eindelijk vasthouden en in de ogen kijken. Ik, Linsey, mocht me vanaf dat moment moeder noemen. Een onbeschrijfelijk gevoel, een magisch gevoel! Lees ook de blog over onze kleine filmster, waarin ik het newbornfilmpje met je deel. En de blog met daarin de betekenis van moederschap voor mij.

Chloë Rose

Het jaar waarin ik… meer rust vond

Het moederschap heeft mij veranderd. Ik ben rustiger geworden. Onze dochter heeft mij in korte tijd geleerd om bewuste keuzes te maken. Om mijn dochter, mijn gezinnetje en mezelf op de eerste plek te zetten. Om doelen na te streven, maar ook van de reis ernaar toe te genieten. Stil te staan bij de kleine geluksmomenten: haar vrolijke lachje, liedjes zingen, samen op pad… Dankzij onze dochter ben ik gaan inzien dat kiezen voor jezelf écht belangrijk is en dat het je veel geluk kan geven. Dit doe ik door dicht bij mezelf te blijven. Ik ga mijn eigen keuzes achterna en voel me er veel beter door! Ik ben de gelukkigste mama ter wereld.

Vol Liefde Fotografie

Het moederschap heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben, zelfverzekerd en gelukkig

Het jaar waarin er…. weer veel reisjes op het programma stonden

In 2017 stonden er geen verre reizen op het programma, maar het was wel opnieuw een jaar waarin we veel mooie plekjes bezochten. Zo gingen we op Babymoon naar een ultiem zen-plekje in Mallorca, waren we voor een zwangerschapsshoot op onze trouwlocatie in Toscane én bezochten we ons favoriete eiland Ibiza als gezinnetje.

Zwangerschapsshoot Toscane

Daarnaast mochten we nog een mooie lijst met  plekjes afstrepen in Nederland. Zo zochten we tijdens mijn zwangerschapsperiode de rust op in o.a. de Veluwe en in Zuid-Limburg en verraste ik mijn man met een droomsuite in Cadzand. We dachten dat we het rustiger aan zouden doen na de komst van onze dochter, maar na 6 weken begon het alweer te kriebelen. Ons eerste uitstapje met zijn drietjes was een weekendje Noordwijk waar we in Huis ter Duin verbleven. Ook bezochten we dit jaar twee parken met de familie. Met mijn ouders verbleven we in Villapark Mooi Schoorl én met de schoonfamilie in het bekende park Hof van Saksen. In december gingen we een weekend kerstsfeer proeven in Amsterdam en mijn man en ik hebben genoten van een culinaire overnachting in Chateauhotel Havixhorst. Al deze accommodaties vind je terug onder de categorie travel óf ga je er binnenkort terugzien.

Vakanties in eigen land

Het jaar waarin… By Linsey het levenslicht zag!

Eindelijk was het moment daar: mijn eigen website. Een website waarmee ik je hoop te inspireren. By Linsey is een website vol travel- & lifestyletips! Met als belangrijkste doel: mijn passie volgen en anderen inspireren. De website is nog piepjong (want: maar net online), maar dit geeft mij nu al zo’n enorme stoot energie. Ik hoop hier nog lang mee door te mogen gaan. Ik ben heel blij dat ik in 2017 de knoop heb doorgehakt en ik kijk nu al uit na alle blogs/acties/bijzondere dingen in 2018!

Een website vol travel- & lifestyltips

Het jaar van… de samenwerking met La Grange Baxhof

Oh wat ben ik trots op de samenwerking met La Grange Baxhof. Een droomplek voor mij en vast ook voor jou! Wat fijn dat ik zoiets mag delen én dat ik mijn passies – mooie plekjes en plannen en organiseren – hierin een plekje kan geven!  La Grange Baxhof is een landgoed met een uniek gastenverblijf voor groepen tot 28 personen. Een prachtige plek waar ik al veel uren heb doorgebracht. Hier laat ik me volop inspireren en ik doe er echt altijd nieuwe ideeën op. De eigenaresse – Giselle Obers – ken ik uit mijn studietijd. We hebben samen al veel projecten uitgevoerd en elkaar altijd versterkt. Giselle heeft mij benaderd om samen te werken als eventpartners. Voor iedere gelegenheid – van een high tea tot een bruiloft – nemen wij dus samen de zorg uit handen. Dankzij onze ervaring in het organiseren van evenementen én het bezoeken van bijzondere plekjes, zitten we vol inspiratie om van ieders gelegenheid een levendige herinnering te maken. In combinatie met de prachtige locatie van La Grange Baxhof zorgt dit voor het ultieme droomplaatje van jouw event!

Landgoed La Grange Baxhof

Het jaar waarin… ik op werkgebied mocht groeien

Naast moeder zijn én het volgen van mijn passies, werk ik met veel plezier als marketing- en communicatiespecialiste binnen de logistieke sector. Een baan waarin ik mezelf kan blijven uitdagen en mijn kennis kan toepassen. Tijdens mijn zwangerschap was al vrij snel duidelijk dat ik niet alle dagen van huis wil zijn én graag in de buurt van mijn meisje wil blijven. Ik heb dan ook bewust de keuze gemaakt om 20 uur te blijven werken. Dat is de juiste keuze! Ik vind de afwisseling van thuiszijn en op kantoor zijn heerlijk. Tijdens mijn zwangerschap verdwenen mijn ambities even naar de achtergrond. Onze dochter gezond op de wereld zetten: dát was mijn belangrijkste doel! Maar… na mijn zwangerschapsverlof begon het weer te kriebelen. Ik mocht de opening van ons nieuwe bedrijfspand organiseren en ik heb een tweedaagse cursus gevolgd op het gebied van vormgeving. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. In 2018 wil ik mezelf verder ontwikkelen op het gebied van content en online marketing.

Tot slot: vooruitblik 2018

Je ziet het: 2017 was een bijzonder topjaar! Bij een terugblik op het jaar hoort natuurlijk ook een vooruitblik op komend jaar. Ik ga hier nog een aparte blog over schrijven. Deze verschijnt maandag online. Ik geef bijvoorbeeld antwoord op de veelgestelde vraag ‘komt er nog een tweede?’. En ook vertel ik welke bestemmingen ik in 2018 wil bezoeken én wat mijn ambities met By Linsey zijn. Nieuwsgierig naar de antwoorden op deze vragen en mijn plannen en doelen voor 2018? Bekijk dan komend weekend mijn blog waarin ik vooruitblik op het nieuwe jaar! Het jaar waarin ik ook weer durf te dromen!

Hoe heb jij 2017 ervaren? Als een droomjaar? Of zijn er ook dieptepunten geweest? Ik ben heel benieuwd!

 

 

Recommended Posts