Chloë’s Choice: leuke tasjes voor de allerkleinste diva’s

 In Boutique

Zoals je weet, ben ik dol op stylen, alles tot in de puntjes verzorgen! En dochterlief heeft dat volgens mij van me overgenomen, ze showt ook met alle liefde haar kleertjes én…. tasjes. Zoals je misschien op Instagram al zag rockt deze mini-diva de tasjes die ik binnenkort ga verkopen via de By Linsey Lifestyle Boutique! In deze nieuwe rubriek laat ik vanaf nu regelmatig de leukste spulletjes van Chloë zien. Laat je inspireren door de kleding, (woon) accessoires en meer!

Girls will be girls

Deze keer zoom ik dus in op deze superlieve tasjes.  Een perfect tasje voor de kleine fashionista.  Maar ook zeker leuk om te decoreren in een kinderkamer. Te verkrijgen in diverse modelletjes.  De verkoopprijs per tas bedraagt €12,95. Dit is exclusief verzendkosten.

Tasje konijntje

 

Tasje poes goud

Tasje bestellen?

Is jouw kindje ook zo gek op tasjes? Bestel dan nu alvast deze leuke tasjes via info@bylinsey.nl. Zodra mijn online boutique is gelanceerd vind je daar natuurlijk ook alle modellen in terug. Van vrolijke kindertasjes voor de kleine diva’s tot leuke tassen voor stoere jongens! Ook komen er leuke reiskoffers en mooie rieten manden voor op de kinderkamer. Stay tuned! In een volgende blog vertel ik meer over de lanceringsdatum.

Winactie

De lancering komt steeds dichterbij. Al moet er achter de schermen nog hard gewerkt worden. Tot die tijd organiseer ik via Instagram regelmatig winacties. Zo maak je nu kans op het superlieve tasje wat Chloë in deze blog op de foto draait. Check mijn Insta-page voor meer info.

Recommended Posts