Sneak peek: By Linsey Lifestyle Boutique

 In Boutique, Home, Lifestyle, Ondernemen

In september is het zover: de ultieme By Linsey  Lifestyle Boutique wordt gelanceerd. Maar omdat ik niet kan wachten, deel ik nu alvast dé eerste beelden uit de eerste collectie. Er is achter de schermen hard gewerkt en ik ben supertrots op het eerste resultaat. Met deze producten creëer je je eigen vakantieparadijs thuis. Ik ga veel producten lokaal inkopen en mijn collectie ‘beweegt’ mee met de seizoenen. Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

Lekker wegdromen
in de By Linsey Lifestyle Boutique

Soms heb je wel eens van die momenten dat je lekker wegdroomt. Ik in ieder geval wel. Zo droomde ik als klein meisje al van een eigen shop vol hebbedingetjes én een hoekje waar ik klanten iets lekkers kon aanbieden. En nu – jaren later – start ik mijn eigen webshop met superleuke travel- en lifestyle producten. Een online plek om even lekker te ontspannen. Shop, snuffel of laat je inspireren. Wat ik wil is jou een onbezorgd gevoel geven. Zo’n heerlijk vakantiegevoel!

De collectie

De kans is groot dat je niet ieder jaar naar dezelfde vakantiebestemming gaat. Afwisseling in mijn collectie vind ik daarom belangrijk. En omdat ik het heerlijk vind om me te laten inspireren door een nieuwe bestemming, hoop ik jou met mijn producten ook te mogen inspireren. Met mooie sfeerfoto’s en producten die je shopt voor binnen, buiten, voor jezelf óf zelfs je kind.

Eerste beelden

Daar zijn ze dan: de eerste beelden. Om je alvast kennis te laten maken met mijn stijl. En het verwondert je vast niet dat het te maken heeft met Ibiza, ook wel de bohemian stijl. Schenk jezelf een glaasje cocktail in en droom even heerlijk weg in de hangstoel. Of wat dacht je van je de unieke bohemian babywieg. Hang ‘m aan het plafond of in de tuin en schommel je kleintje heerlijk in slaap. Met de mooiste accessoires om jouw tuin of huis helemaal te stylen.

    

Fotografie: Studio Nic

Producten: Alles wat op de foto’s staat, is te koop. Bestellen kan door een Whats App te sturen naar 06-51216369.
Een greep uit de collectie:

 • Mooie handgemaakte tassen uit Marrakech
 • Een Bohemian Baby Wieg
 • Een trendy boho hanging chair
 • Tavelboeken (ook te gebruiken als deco voor je office)
 • Hoeden in verschillende varianten
 • Sfeerverlichting groot en klein voor je buitenterras
 • Mini Ibiza tafelparasols in verschillende kleuren
 • Dromenvangers in verschillende maten
 • Schelpcirkel XL als decor (met standaard)
 • Schelpen matjes
 • Schelpen waxinelichtjes
 • Ibiza style poef
 • Houten krukje
 • Multifunctionele sarongs uit Bali,
 • Bamboe dienblad
 • Amber geurblokjes
 • En er komt nog véél meer….

Wist je dat ik dé producten zelfs voor je lokaal ga inkopen? In de By Linsey  Lifestyle Boutique kun jij je vakantiegevoel nog lang vasthouden.

WINACTIE!

Win een product naar keuze uit de By Linsey Lifestyle Boutique. Wat moet je doen?

 • Laat een reactie achter waarin je laat weten dat je kans wilt maken én laat weten welk product je favoriet is
 • Volg mij via Instagram by.linsey__ en/of Facebook ByLinsey
 • Tag 2 personen die ook fan zijn van (unieke) lifestyle producten óf op zoek zijn naar de leukste traveltips

Extra winkans

 • Laat ook onder deze blog een reactie achter
 • Hoe meer zichtbaarheid, hoe beter!

Meedoen kan vanaf nu t/m zondag 22 juli. De winnaars worden maandag 23 juli bekendgemaakt! Succes!

Diverse modellen tassen

Vragen?

Ik krijg privé al veel vragen. Of ik kinderkleding ga verkopen bijvoorbeeld? Jazeker! Niet voor niets ben ik op dit moment naar tickets aan het kijken om inkopen te doen in Spanje of Frankrijk. Heb je een vraag? Stel deze gerust! Stuur een e-mail naar info@bylinsey.nl of een Whats App naar 06-51216369. Uiteraard kun je ook altijd contact leggen via Instagram. Daar houd ik je ook graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Recommended Posts
Showing 34 comments
 • Kelly

  Wat leuk Linsey!! Ik hou ook van dit Ibiza stijltje! Super mooie spulletjes en een heerlijk sfeertje!
  Ik ga zeker meedoen met de winactie!

 • Rebekka ten Brinke

  Ohh wat een leuke dingen! Zit al een kwartier te kijken wat me het leukst lijkt! Maar ik kán gewoon niet kiezen! Oké, als ik zou winnen dan maar voor zo’n hoed… Love it! Succes!

 • Britta

  Wat een mooie producten! Ik weet nu al allerlei mooie plekjes in huis voor dit prachtige sfeertje. Vooral de handgemaakte tassen en de schelpen ring XL zijn om verliefd op te worden. Ook naar de kinderkleding straks ben ik erg benieuwd!
  Veel plezier met alle voorbereidingen voor de shop.

 • Ella

  Wat een super mooie collectie echt een gave stijl erg boho sea life I love it

 • Jonne

  Wauw Linsey nu al zo’n mooie uitstraling van je shop! Heel veel succes! X

 • Rianne

  Heel leuk Linsey!! Super leuke dingen! Ik vindt de ibiza poef ontzettend gaaf, maar de tassen zijn ook heel mooi!! En wat is die hang stoel ook gaaf.. succes met alle voorbereidingen nog!!

 • Yasmin

  Gefeliciteerd met de lancering! Wat een super mooie foto’s! Ik krijg er echt een vakantie gevoel van. Helaas zit dat er niet in dit jaar, daarom zijn zulke foto’s wel erg welkom. Ik ben vooral weg van de trendy boho hanging chair. Volgens mij krijg je echt een ultiem zomergevoel als je daarin ligt!

  Insta: yasminameling

 • Carmen

  Hi Linsey, nogmaals gefeliciteerd met je prachtige boutique. Het is gewoon echt allemaal mijn smaak ook. Zo leuk. Ik zou heel graag mee willen doen met de winactie om de trendy boho hanging chair te winnen. Zou deze graag in ons toekomstig huis willen hangen. Momenteel wonen wij in een flat maar we willen heel graag op kortere termijn gaan verhuizen naar een mooi koophuis. Dit zou echt een prachtige 1e aanwinst zijn. Ik Ga heel hard duimen. Succes met je boutique. Ik ga t met veel plezier bekijken en waarschijnlijk ook shoppen haha.
  Liefs Carmen

 • Lindsey

  De naam is mooi !! Super leuke spulletjes. Vooral de wieg ! Helaas is mijn meisje geen baby meer! Misschien ooooit nog Haha! Heel veel succes ! Liefs

 • Ineke

  Wauw wat een prestatie!!!! Zo leuk om je te volgen en inspiratie op te doen. De rieten schoudertas vind ik helemaal leuk. Heel veel succes met het uitrollen van jouw dromen

 • Mandy Kruders

  Ohhh Linsey, wat onwijs tof allemaal! Als ik de loterij won kocht ik alles!!!!!! Ik ben verliefd!!! En wat super leuk dat er ook kinderkleding gaat komen, ik ben zo benieuwd!

  Nogmaals heel erg veel succes met alles en er vooral ook van genieten hoor!!!

  Heel veel liefs,
  Mandy (@mandy_allerliefsteliz)

 • Jessica

  Wauw wat ziet het er allemaal super mooi uit!! Heel veel succes met je mooie shop

 • Vera

  Wauw, Linsey super mooi die zachte kleuren tinten! Je doet het super goed! I love you style

 • Marlijne

  Wauw! Wat een toffe shop gaat dit worden!! Als Ibiza-fan ga ik je zeker blijven volgen!! Succes! Liefs, Marlijne (@love.laugh.loet)

 • Andrea

  Wauw te gek! Wat een gave producten…Ga zo door…
  Liefs Andrea

 • Kari

  Wat is alles mooi ❤️ Die wieg is echt zo schattig prachtige sneekpeak Meis ❤️

 • Kim

  Wat een mooie foto’s met prachtige producten. Ik krijg er meteen een vakantie gevoel van. Mijn favoriet is absoluut het Ibiza proefje. Die zou super in ons nieuwe huis staan, welke hopelijk net zo een sfeer krijgt. Nu hup naar Instagram om mee te doen met deze toffe actie .groetjes mommyvsu

 • Lotte

  Leuk Linsey! Je hebt een prachtige stijl!

 • the.world.of.natasja

  Gefeliciteerd met je webshop! Wat een prachtige spullen ga je verkopen en wat super leuk dat je meisjesdroom eindelijk uit gaat komen!! You go girl!!

 • Jennifer

  Wat een gave collectie! Ik vind werkelijk waar alles mooi wat op de foto’s staat

 • Joyce Borst

  Super toffe stijl! Wiegje ook heel gaaf zeg.

 • Anouk

  Heel veel succes met je mooie webshop. Ik weet zeker dat het je gaat lukken! Liefs Anouk (@mom.loves.to.travel)

 • Claire

  Wow wat ziet dit er al mega gaaf uit! Die hanging chair. Omg ik ben verliefd. Heerlijk met mijn kleine meisje de hele dag in die stoel hangen.

  Zo benieuwd naar de rest. Ik denk dat ik heel veel bezoekjes op de website ga brengen. ☺️

  Echt leuk dat je dit doet. Follow your dreams. Heel veel succes en plezier natuurlijk. Ik weet zeker dat je het een groot succes maakt.

  De foto’s van Nicole zijn ook echt prachtig.

 • Sherin

  Wauw mooie collectie… Soms kan dit snel to much worden. Maar wat doe jij dit stijlvol, erg onder de indruk. Ik zal zeker vooral we nu gaan verhuizen veel ideeën opdoen.. En voor de vakantiehuis van mijn schoonouders is dit ook een mooie inspiratie bron. Dank dat je creativiteit en passie deelt. Heel veel succes en ik ga jou zeker volgen!! Gr. Sherin

 • Vasileiou Konstantina

  wauw wat een mooie collectie.. Ben benieuwd voor de rest 🙂
  heel veel succes met je mooie webshop en vooral ook genieten!! heerlijk sfeertje met Ibiza style.
  ik doe zeker mee met de winactie @konstantinasnest

 • Joyce

  Wauw! Wat een prachtige, frisse en originele producten! Vooral de Schelpcirkel XL is mijn favo! Succes nog met alle voorbereidingen! Can’t wait!

 • Wat ziet alles er mooi uit!
  De trendy boho hanging chair is mijn fav. ❤️ Kan niet wachten tot je live gaat.

 • Sylvia

  Wauw, prachtige items! Heel veel succes met je webshop!
  Ik doe mee met de winactie. ✌

 • Myrthe

  Echt super gave spullen! Ik ben fan

 • Mirna

  Ontzettend leuke producten!!! Vooral dat wiegje is erg leuk! Maar die schelpencirkel vind ik ook echt te gek. Kan niet wachten tot alles te koop staat xx

 • Rianna

  Ik doe via deze weg ook nog dolgraag mee aan de winactie! Wat een gaaf spul waar ik in de toekomst zeker wat leuks ga bestellen voor onze nieuwe tuin en woonkamer!! Ik ben echt fan van de tuin dingen en de hoge rieten vaas! Heel tof! Super leuk gedaan Linsey!

pingbacks / trackbacks
 • […] ik niet kan wachten tot september, heb ik afgelopen week al de eerste beelden getoond van de By Linsey Lifestyle Boutique. Mijn eigen online winkel, ik kan het bijna niet geloven! Ik wil je hier inspireren met mooie […]

 • […] Dit idee had ik al heel lang! Als klein meisje droomde ik al van een winkeltje. Vanaf het moment dat ik mijn baan heb opgezegd om vol voor By Linsey te gaan, gingen er nieuwe deuren open. En dus opent binnenkort mijn eigen online shop: By Linsey Lifestyle Boutique (LEES HIER MEER). […]

 • […] By Linsey Lifestyle Boutique sloot uitstekend aan bij het thema Big Boys Beach Club. Want zoals je weet, wil ik met mijn […]

0

Cookies

Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
Instellingen