Sneak peek: By Linsey Lifestyle Boutique

 In Boutique, Home, Lifestyle, Ondernemen

In september is het zover: de ultieme By Linsey  Lifestyle Boutique wordt gelanceerd. Maar omdat ik niet kan wachten, deel ik nu alvast dé eerste beelden uit de eerste collectie. Er is achter de schermen hard gewerkt en ik ben supertrots op het eerste resultaat. Met deze producten creëer je je eigen vakantieparadijs thuis. Ik ga veel producten lokaal inkopen en mijn collectie ‘beweegt’ mee met de seizoenen. Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

Lekker wegdromen
in de By Linsey Lifestyle Boutique

Soms heb je wel eens van die momenten dat je lekker wegdroomt. Ik in ieder geval wel. Zo droomde ik als klein meisje al van een eigen shop vol hebbedingetjes én een hoekje waar ik klanten iets lekkers kon aanbieden. En nu – jaren later – start ik mijn eigen webshop met superleuke travel- en lifestyle producten. Een online plek om even lekker te ontspannen. Shop, snuffel of laat je inspireren. Wat ik wil is jou een onbezorgd gevoel geven. Zo’n heerlijk vakantiegevoel!

De collectie

De kans is groot dat je niet ieder jaar naar dezelfde vakantiebestemming gaat. Afwisseling in mijn collectie vind ik daarom belangrijk. En omdat ik het heerlijk vind om me te laten inspireren door een nieuwe bestemming, hoop ik jou met mijn producten ook te mogen inspireren. Met mooie sfeerfoto’s en producten die je shopt voor binnen, buiten, voor jezelf óf zelfs je kind.

Eerste beelden

Daar zijn ze dan: de eerste beelden. Om je alvast kennis te laten maken met mijn stijl. En het verwondert je vast niet dat het te maken heeft met Ibiza, ook wel de bohemian stijl. Schenk jezelf een glaasje cocktail in en droom even heerlijk weg in de hangstoel. Of wat dacht je van je de unieke bohemian babywieg. Hang ‘m aan het plafond of in de tuin en schommel je kleintje heerlijk in slaap. Met de mooiste accessoires om jouw tuin of huis helemaal te stylen.

    

Fotografie: Studio Nic

Producten: Alles wat op de foto’s staat, is te koop. Bestellen kan door een Whats App te sturen naar 06-51216369.
Een greep uit de collectie:

 • Mooie handgemaakte tassen uit Marrakech
 • Een Bohemian Baby Wieg
 • Een trendy boho hanging chair
 • Tavelboeken (ook te gebruiken als deco voor je office)
 • Hoeden in verschillende varianten
 • Sfeerverlichting groot en klein voor je buitenterras
 • Mini Ibiza tafelparasols in verschillende kleuren
 • Dromenvangers in verschillende maten
 • Schelpcirkel XL als decor (met standaard)
 • Schelpen matjes
 • Schelpen waxinelichtjes
 • Ibiza style poef
 • Houten krukje
 • Multifunctionele sarongs uit Bali,
 • Bamboe dienblad
 • Amber geurblokjes
 • En er komt nog véél meer….

Wist je dat ik dé producten zelfs voor je lokaal ga inkopen? In de By Linsey  Lifestyle Boutique kun jij je vakantiegevoel nog lang vasthouden.

WINACTIE!

Win een product naar keuze uit de By Linsey Lifestyle Boutique. Wat moet je doen?

 • Laat een reactie achter waarin je laat weten dat je kans wilt maken én laat weten welk product je favoriet is
 • Volg mij via Instagram by.linsey__ en/of Facebook ByLinsey
 • Tag 2 personen die ook fan zijn van (unieke) lifestyle producten óf op zoek zijn naar de leukste traveltips

Extra winkans

 • Laat ook onder deze blog een reactie achter
 • Hoe meer zichtbaarheid, hoe beter!

Meedoen kan vanaf nu t/m zondag 22 juli. De winnaars worden maandag 23 juli bekendgemaakt! Succes!

Diverse modellen tassen

Vragen?

Ik krijg privé al veel vragen. Of ik kinderkleding ga verkopen bijvoorbeeld? Jazeker! Niet voor niets ben ik op dit moment naar tickets aan het kijken om inkopen te doen in Spanje of Frankrijk. Heb je een vraag? Stel deze gerust! Stuur een e-mail naar info@bylinsey.nl of een Whats App naar 06-51216369. Uiteraard kun je ook altijd contact leggen via Instagram. Daar houd ik je ook graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Recommended Posts