Retreat weekenden in Ibiza

 In Algemeen

Ben je toe aan wat tijd en aandacht voor jezelf? Om jezelf op te laden en nieuwe energie op te doen. Met de juiste afwisseling van inspanning en ontspanning. Dan zijn de RETREAT weekenden die ik ga organiseren in Ibiza helemaal iets voor jou. Naast de magie van het eiland, vind ik het vooral heel mooi en waardevol om je te mogen inspireren op reis naar jezelf.

Wat kun je verwachten?
Ik ga je helpen, met jouw dromen en doelen, met jouw groei in zichtbaarheid en persoonlijk leiderschap, op een comfortabele manier! Daarnaast zorg ik dat het jou aan niets ontbreekt en jij helemaal oplaadt zodat je de energie hebt om mooie stappen te zetten. Op een mooie plek. Waar het gevoel voor verbinding, ontspanning en genieten zo belangrijk is.

Nieuwsgierig?
Nieuwsgierig hoe het programma er uitziet? Dat snap ik! Reken op inspirerende workshops, excursies naar de mooiste plekken van Ibiza en heerlijk eten op mooie plekken! Met workshops op locatie en sessies die bestaan uit visualisatie, bewustwording, muziek, bewegen en alles wat er mag ontstaan. Uiteraard hopen we op veel gezelligheid met elkaar en is er voldoende ruimte voor reflectie en bezinning.

Interesse?
Hoe klinkt dit voor je? Voelt het goed? Ben je enthousiast? Dan is dit weekend wat jij nodig hebt. Gun jezelf de tijd en aandacht! Waar niets moet, alles mag! Wat geheel in teken staat van JOU! Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@bylinsey.nl.

Recommended Posts
reisadvies ibiza