Proef de Kerstsfeer in Amsterdam

 In Bestemmingen, Tips, Travel

Nog een tip voor de feestdagen! Breng een bezoek aan sfeervol Amsterdam! Een paar weken geleden gingen wij een weekend met zijn drietjes naar Amsterdam. We combineerden een hotel waar we lekker konden dineren met een dagje sightseeing.

Heerlijk struinen door de sfeervolle en verlichte straatjes

Een bezoek aan Amsterdam is natuurlijk een aanrader in elk seizoen, maar met de feestdagen kleurt het extra mooi! Met alle sfeervolle straten en winkels vol lichtjes, voelt de stad ook warm en gemoedelijk aan. Gewoon even lekker weg en samen struinen door de steegjes. En vergeet niet je camera mee te nemen om foto’s te maken van de mooie versierde grachtenpanden of de etalages. Wij brachten een bezoek aan het altijd mooie versierde Bijenkorf. We gingen een glaasje bubbels drinken in het Dam Café. Het Dam Café bevindt zich op de eerste etage in de Bijenkorf en heeft een prachtig uitzicht over de Dam. Ons kleine meisje vond alle lichtjes indrukwekkend en keek haar ogen uit.

  

Voor de wijn- en champagne liefhebbers ook een aanrader. Het Dam Café staat heeft een Moët & Chandon uitstraling en biedt kwalitatief goede wijnen aan.

Nog een tip! Bezoek het Museumplein. Er staat ook dit jaar weer een schaatsbaan met een kerstmarkt vol gezellige kraampjes.

Combineer Amsterdam met lekker eten en een goed hotel

Ik vul mijn dagen graag met het bezoeken van leuke eetplekjes. En ik combineer dit het liefst met een verblijf in een heerlijk hotel. Want zo kun je na de heerlijke foodbeleving lekker snel onder de lakens kruipen. Hotel V Fizeaustraat is een hotel in de nabije omgeving van het bruisende Amsterdam. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

Recommended Posts