Plog: Lentekriebels en qualitytime als gezinnetje

 In Algemeen

De lente is begonnen… Nou ja lente, het voelde echt als zomer! Heerlijk toch, dat buitenleven! Ik heb ervan genoten. Heerlijk uit eten, leuke momentjes met dochterlief, genieten van de tuin én een beetje shoppen. En als klap op de vuurpijl: een supertoffe samenwerking voor ByLinsey! Nieuwsgierig naar mijn week? Ik deel de leukste foto’s (plog).

Dinsdag 17 april: working mom & dinnerdate

In de ochtend slaapt Chloë nog altijd een paar uurtjes en dat is voor mij als working mom de tijd om achter de laptop te kruipen. Zoals je misschien weet, werk ik als specialist marketing & communicatie bij Seabourne. Op dit moment ben ik druk met een nieuwe intranet-page en bedenk ik online strategieën voor een betere vindbaarheid. Daarnaast mocht ik een leuke zomergadget bestellen én er moest een nieuwsbrief verstuurd worden. Ik heb het geluk dat ik mijn job heel flexibel in kan delen. Wat een luxe om thuis te werken, terwijl dochterlief slaapt.  Eerder vertelde ik in deze blog al hoe ik de ultieme balans tussen werk en privé zie. Zoals je weet werk ik heel bewust parttime.

Met de schuifpui open

Dinsdag was een busy dagje, want ik had een dinnerdate met een vriendin in Den Bosch en wát hadden we een stralende lentedag uitgekozen. De ideale dag om restaurant Noble uit te proberen. Zo konden we het terrasseizoen officieel inluiden, het leek wel een zwoele zomeravond! Alles zat mee: avondzonnetje, mooi restaurant, heerlijk eten én goed gezelschap! Nieuwsgierig naar mijn ervaring bij Noble? Lees dan mijn blog over deze hotspot

Yes, het is terrasweer!

Woensdag 18 april: kantoordagje én tuinplezier

Woensdag is een kantoordag voor mij. Mijn moeder komt dan bij ons thuis oppassen, dat geeft mij zo’n gerust gevoel. Ik kon dan ook echt genieten van het ochtendzonnetje en de ontluikende natuur tijdens mijn autoritje naar het werk. Je begrijpt dat ik voor een lunch in onze mooie binnentuin koos. Dit is echt dé plek om jezelf weer even op te laden.

De binnentuin als eyecatcher

Na werktijd hadden we een heerlijk momentje met Chloë in de tuin. Zo mooi om te zien hoe ze op ontdekkingstocht gaat. Ze stopt alles in haar mondje: of het nu zand, een miertje of een bloemblaadje is. Ik kan er uren naar kijken. En staat die nieuwe zomerhoed haar niet supercute? Mijn meisje wordt al een kleine diva ;).

Onze kleine diva

Donderdag 19 april: thuiswerken, borrelen en een toffe samenwerking

Een thuiswerkdag mét de deuren open! Héérlijk! In de late namiddag ging ik een borrel drinken bij de buurvrouw. Hun zoontje is maar een paar maandjes ouder dan Chloë. Superleuk om ze samen te zien spelen. Ze konden zich samen zo goed vermaken, dat wij op ons gemak van een wijntje konden genieten. De tijd vloog voorbij. In de avond kletste ik bij met een vriendin en maakte ik meters voor ByLinsey.nl. Zo maakte ik een Ibiza-pagina. Want ik heb inmiddels zo veel Ibiza-tips gedeeld, dat een eigen pagina wel op z’n plaats is, toch? En er volgt nog veel meer leuks. Op zoek naar de mooiste stranden, de lekkerste restaurantjes of kidsproof plekjes? Check dan deze pagina. En stay tuned… er komt een supergave samenwerking aan!

Nu al de beste vriendjes

Kijk ze eens genieten 

Vrijdag 20 april: naar opa en oma

Ik maakte een rondje door Brandevoort (omdat ik toch iets bij een vriendin moest afgeven) en we gingen op de koffie bij mijn opa en oma, dé overgrootopa en oma van Chloë. Chloë speelde lekker in het gras en opa en oma straalden van trots. Ik kan zo dankbaar zijn voor deze momentjes!  We gingen nog wat shoppen (hallo nieuwe kleertjes en een te schattig zwembroekje voor Chloë). In de avond konden we als gezin weer heerlijk genieten van onze tuin.

Lekker in het gras bij haar overgrootouders

Zaterdag 21 april: perfecte zaterdag

Een heerlijke gezinsdag, zónder verplichtingen. Wat kan ik daarvan genieten. Een familyday met heel veel ultieme qualitytimemomentjes! Dat begint met rustig wakker worden, terwijl dochterlief lekker op bed speelt. Daarna is het tijd voor een frisse douche en natuurlijk een ontbijtje in de tuin. Wat we nog meer deden?  Lekker wandelen, waarna we een lunch meepikten bij Restaurant Liverdonk (ook dé plek waar we Chloë haar eerste feestje vieren). En verder: lekker naar het park, samen schommelen, in de tuin werken (nou ja, Dennis dan), vakantieplannen Toscane concreet maken (je kent me;)) en boodschapjes doen. Als perfecte afsluiter: een borrel en barbecue in onze tuin. Wat een geweldige zomerse lentedag.

Eerste BBQ van het jaar

Zondag 22 april: Nog even genieten van het mooie weer

Wakker worden van fluitende vogeltjes en de al lekker warme zonnestralen. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik ben sowieso al een ochtendmens, maar op dit soort dagen lijk ik energie voor tien te hebben. Op zo’n dag gaat de muziek al vroeg aan en dans ik heerlijk met Chloë door de slaapkamer om Dennis wakker te maken. Manlief is overigens geen ochtendmens… maar ons ochtenddansje maakte een hoop goed J.

Voortuingeluk

Ook deze dag stond in het teken van samen genieten. Mijlpaal: Chloë kan voortaan mee op het fietsstoeltje. Dat geeft lekker veel vrijheid en dat meteen in de lente. Ook op zondag genoten we volop van het mooie weer: we gingen picknicken en Chloë speelde heerlijk in het water.

Picknicken

Lekker met water spelen bij mijn ouders

Zoals je leest: een heerlijke zomerse week boordenvol qualitymomentjes als gezin. Ik vond het heerlijk om een weekje te hebben zonder al te veel verplichtingen, een week waarin ik echt kon opladen. De komende tijd heb ik namelijk weer veel leuke activiteiten op het programma staan, dus geniet ik altijd extra van dit soort momentjes: niets hoeft, alles mag. In combinatie met het prachtige weer én een vrolijk meisje in ons midden, kijk ik er met een stralende glimlach op terug. Hebben jullie ook zo genoten van dit heerlijke weer? Van dit voorproefje voor de zomer? Ik kijk echt uit naar de komende maanden, zó heerlijk!

Recommended Posts