Persoonlijk: antwoord op jullie veelgestelde vragen

 In Algemeen

Ik krijg regelmatig vragen binnen en die probeer ik natuurlijk zo goed mogelijk te beantwoorden. En dat vragen stellen wordt nog eenvoudiger met de nieuwe functie van Instagram. Superleuk dat jullie zo veel vragen aan me hebben gesteld! Ik kreeg met name travel-vragen, maar ook opnieuw vragen over onze Toscaanse bruiloft en of wij de droom hebben om in het buitenland te gaan wonen. In deze blog beantwoord ik een aantal van die vragen.

 • In januari gaan jullie naar de Malediven, zie je niet op tegen de lange vliegreis?

Deze vraag is me meer dan eens gesteld: hoe ‘overleef’ je een lange vliegreis met een dreumes of een ondernemend kindje? Mijn belangrijkste tip: zorg voor een goede voorbereiding. Onze dochter gaat goed slapen als ze een flesje melk gedronken heeft, dus wij nemen altijd extra melk mee (stel dat we vertraging krijgen!). Ook iets te knabbelen is een aanrader, bij voorkeur iets waar je kindje lekker lang mee kan doen. Denk aan een soepstengel, een appel of een broodje. En reserveer je stoel (met extra beenruimte): dan kan je kindje lekker op de grond spelen. En als het allemaal niet werkt, dan loop je toch gewoon op en neer door het gangpad? Het belangrijkste is volgens mij om zelf rustig te blijven. Gestrest op vakantie? Dat vind ik dus echt een no go. Ik zie dan ook helemaal niet op tegen onze lange vlucht, zeker omdat we heen een nachtvlucht hebben. En als ze niet slaapt, hebben we toch gewoon lekker tijd met zijn drietjes? Ik deel binnenkort nog meer tips hierover.

 • Dromen jullie weleens over een huisje in het buitenland?

Ja, wij dromen weleens over een huisje in het buitenland of aan de kust in Nederland! We hebben zelfs al eens de vraag gekregen om ergens in te investeren, vooral mijn man ziet het wel zitten. Ik heb er zelf nu nog niet zo veel behoefte aan. Ik ben bang dat je dan telkens teruggaat naar dezelfde plek, terwijl je weet wat mijn passie is: nieuwe plekjes ontdekken! Maar wie weet denk ik hier in de toekomst anders over?

 • Jullie gaan bijna elke maand op vakantie, hoe doe je dat toch?

‘Hier moest ik wel om lachen. Ik dacht er even over na en inderdaad… we gaan echt wel veel op vakantie. Guilty! Maar ik word daar dan ook mega-blij van! Als je mijn Instagram bekijkt, denk je misschien dat wij altijd onderweg zijn ;). Maar er gaan ook periodes van heel hard werken aan vooraf. En voor wie denkt dat wij oneindig veel vakantiedagen hebben: zeer zeker niet! We plannen het heel bewust in. Liever een aantal korte tripjes, dan één lange vakantie, is mijn motto! Nu By Linsey steeds meer begint te groeien en bloeien, kan ik ook voor deze website op reis om locaties te testen. Een droom die uitkomt! Vergis je niet, het is echt niet helemaal voor niets. Zo betalen we zelf de reis, huren we een auto en nemen we ter plaatse de onkosten voor onze rekening… Maar het is wel gaaf dat je dit tegenwoordig werk mag noemen!

 • Wat is de leukste vakantie die je ooit hebt gehad?

Ik kan niet kiezen! De allereerste keer dat ik Dennis Ibiza mocht laten zien, vond ik geweldig! Maar ik denk ook aan onze trip naar Curaçao, de Malediven, onze vele stedentrips en zelfs de vakantie in Nederland met mijn ouders. Stiekem denk ik dat de allermooiste vakantie nog gaat komen in januari 2019: de Malediven als gezinnetje! Wordt vervolgd, dus!

 • Wat vind je de beste vakantiebestemming voor het gezin?

Ibiza. Simpelweg omdat de vliegafstand kort is. Bovendien kun je erheen vliegen via tal van vliegvelden, wij zijn binnen een kwartier bij Eindhoven Airport, hoe relaxed wil je het hebben? Ibiza is veelzijdig: of je nu dol bent op mooie restaurants, de beach-beleving zoekt of als gezin lekker wilt genieten. En of je nu kiest voor een fijn hotel, een mooi appartement of een geweldige villa. Ik ben verliefd op alle mooie oude steegjes, de mooiste baaien, de dagjes uit en de restaurants. Er is zo veel moois en fijns te vinden! Klik hier voor meer Ibiza inspiratie. En in Nederland blijf ik zeeland dé vakantielocatie vinden voor een gezin met kleine kinderen. Ik heb er zelf hele mooie vakantieherinneringen met mijn ouders en broer.

 • Wat maakt je het meest gelukkig?

Een mooie vraag om bij stil te staan. Echt geluk is voor mij: dat ik heb geleerd in het ‘nu’ te leven. En dat ik daarnaast ook durf te dromen en die dromen najaag. Ondertussen geniet ik volop van de reis en haal ik zoveel geluksmomentjes uit mijn dagelijkse leven. Denk aan de glimlach van mijn dochter, een wijntje met manlief of het briesje op het strand.

Live in the moment and make it so beautiful that it will be worth remembering.

 • Hoe kwam je op het idee om By Linsey Lifestyle Boutique te starten? En waar haal je de inspiratie vandaan?

Dit idee had ik al heel lang! Als klein meisje droomde ik al van een winkeltje. Vanaf het moment dat ik mijn baan heb opgezegd om vol voor By Linsey te gaan, gingen er nieuwe deuren open. En dus opent binnenkort mijn eigen online shop: By Linsey Lifestyle Boutique.

 • Wat is het mooiste cadeau dat je zelf ooit hebt gekregen?

Ik probeer met mijn shop mensen heel blij te maken met mijn cadeautjes! Dus deze vraag sluit daar helemaal bij aan. Ik zou hier natuurlijk heel cliché mijn dochter kunnen noemen. En dat is ook by far het allermooiste cadeau ooit, maar nog een heel bijzonder en waardevol cadeau is mijn trouwjurk van mijn ouders. Niet alleen omdat het een kostbaar bezit is, maar vooral omdat het zo’n emotioneel bezit is. En natuurlijk ging hier vooraf nog een mooi cadeau aan vooraf: de verlovingsring!

 • Waarom zijn jullie in Toscane getrouwd?

Omdat ik van onze bruiloft iets bijzonder wilde maken met onze dierbaren. Omdat we de liefde niet in één dag, maar in een weekend wilden vieren. En het vooral op een romantische plek moest zijn. Ons perfecte plaatje: een heuvellandschap, een prachtig landgoed, een geweldig uitzicht en een zwembad. Dat vind je allemaal in Toscane! Ik krijg nog altijd veel vragen over onze bruiloft, de styling, maar ook mijn trouwjurk. Onlangs werd ik nog geïnterviewd door Weddingblog, klik hier voor meer wedding nieuws.

 • Heb je nog een kinderwens? Hoeveel kinderen willen jullie?

Op dit moment genieten we als gezin van drie. Het gaat supergoed met onze dochter, ze is enorm tevreden en vrolijk. Verder zitten we beide vol ambitie en ontdekken we dat we nog niet direct opnieuw zwanger hoeven te zijn. Maar als ik aan de toekomst denk, zie ik ons als gezinnetje van vijf, dus met drie kindjes wandelen over het strand en lekker met zijn allen picknicken op een groot kleed. Als het ons gegund is… 🙂

 • Hoe zorg je voor voldoende quality-time met je man?

Naast ons drukke leventjes vinden wij quality-time héél belangrijk. Sterker nog: het allerbelangrijkste wat er is. En dan bedoel ik niet alleen gezinstijd, maar ook tijd als man en vrouw. Regelmatig gaan we samen naar een restaurant, dan zijn we echt even los van het dagelijks leven. Ook genieten we heel erg van een nachtje weg. We brengen onze dochter dan einde middag naar mijn ouders, gaan samen eerst een borreltje drinken, lekker uitgebreid in bad en maken ons klaar voor een heerlijke diner-avond. In de ochtend genieten we van een uitgebreid ontbijt en maken we samen nog een wandeling door het park. Dát is ons ultieme quality-moment.

 • Ik volg je vanwege je positieve instelling en het delen van je levenslessen, wat is nu echt de grootste levensles ooit?

Ik denk dat allerbelangrijkste levensles is om je eigen leven te durven leven en niet dat van anderen. Doe de dingen waar jij blij van wordt. Volg je hart!

“Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. Everything else is secondary.” – Steve Jobs

Ik ben benieuwd of je dit een leuke blog vond en of je vaker zo’n rubriek wilt lezen? Ik kreeg ook nog veel vragen over mijn blog, daarover later meer!

Recommended Posts