Partystyling voor het allereerste verjaardagsfeestje van onze dochter

 In Family, Kids, Lifestyle

Ja, vandaag, 26 juni, is het zo ver: dochterlief wordt 1 jaar. De dag waar we zo naar uitgekeken hebben. Zo’n eerste verjaardag is een intense dag, gevuld met gevoelens van dankbaarheid en geluk. Afgelopen zondag hebben we de verjaardag van Chloë gevierd met lieve familie en vrienden. Het was een prachtige dag vol taartjes, cadeautjes, slingers én veel gezelligheid. In deze blog laat ik je zien hoe we de styling voor haar eerste feestje hebben aangepakt:  van decoratie via partydeco.nl tot een overheerlijke sweettable. Laat je inspireren.

1 Jaar: een magisch moment

Dat de allereerste verjaardag van je kind een magisch moment is, hoef ik je niet uit te leggen. Wat het afgelopen jaar met mij als persoon heeft gedaan? Hoe ik terugkijk op dit eerste jaar? En hoe het nu gaat met ons kleine meisje? Dat lees je in mijn vorige blog:  ‘Hoera, ons meisje 1 jaar’.

Cake Smash

Je kent me, zo’n bijzonder moment kan ik gewoon niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ik was er dus al wéken geleden mee bezig! Zo stond 2 weken geleden de ‘lifestyle Cake Smash shoot’ op het programma. Eigenlijk zijn dit soort shoots niet helemaal mijn ding, maar het is ook wel weer een hele mooie afsluiting van het ‘eerste jaar fotoalbum’. En… het bleek een topkeuze, want wát had onze dochter op deze dag een pret. Ze heeft heerlijk mogen smullen van haar taartje. Ook werden er wat foto’s genomen van haar fonkelnieuwe keukentje (ons cadeau voor haar).

Foto: Vol Liefde Fotografie

Party-styling

Natuurlijk hoort er bij een eerste verjaardagsfeestje een leuke styling! Ik werd meteen verliefd op de items die ik vond via Partydeco.nl. Wil je net als ik je feestje helemaal in stijl vieren? Dan vind je hier tal van leuke items, onderverdeeld in diverse stijlen en thema’s. Of je nu gaat voor een stoer ‘space-feest’ of voor een lovely flamingo-party. Alles kan!

Onze sweettable

Bovenaan mijn wishlist: de sweettable! Als echte foodliefhebber, kan ik echt wegdromen bij zo’n rijk gevulde tafel met lekkers. En een goede styling maakt het helemaal af. Je kunt natuurlijk zelf in de keuken aan de slag gaan, maar wij kozen voor het gemak van een bakker die alles naar onze wens gemaakt heeft. Van een taartje, bijpassende cupcakes, stroopwafellepelgebakjes, speciaal ontworpen koekjes tot cakepops toe. Qua styling kozen we voor ballonnen, pompons én mooie witte roosjes. Is het geen plaatje? Wil je zelf ook zo’n mooie sweettable maken? Check dan de blog ‘zo maak jij de perfecte sweet table voor je feestje‘! Met nog meer foto’s!

The Little Bakery Spoordonk

Natalie Vermorken Photography

Partylocatie

De locatie van het feest was lekker landelijk gelegen met voldoende buitenruimte. Zo hadden we geen omkijken naar de catering. We konden zowel binnen als buiten volop genieten. Wij vonden restaurant Liverdonk echt dé ideale plek voor jong en oud. De service was ook top! Terwijl de volwassenen genoten van een heerlijk hapje en drankje, leefden de kids zich uit op het springkussen. Dochterlief vond het echt ge-weldig! Zó leuk om haar enthousiaste koppie te zien. Na een heerlijke middag, gingen alle kleine gasten naar huis met een leuk tasje gevuld met lekkers, bellenblaas, kleurtjes en stickers.

Natalie Vermorken Photography 

Een feestontbijtje!

Op dinsdag 26 juni – haar verjaardag – hebben we als gezinnetje haar eerste kaarsje uitgeblazen. Wat een bijzonder moment. Natuurlijk met een supercute kaarsje van Partydeco. Het cupcakje hebben we laten maken via The Little Bakery Spoordonk.

Cadeautjes

Onze dochter – maar ook wij als ouders – zijn lekker verwend. Met dus van ons een prachtige op maat gemaakt keukentje/speeltafel, een tipitent, een serviesje, een fotolijst met diverse foto’s, een prachtige uitvergrote foto op canvas, nog een serviesje, haar eerste pop (BabyBorn) plus poppenbed, Nijntje verstoppertje, duplo, een loopwagentje, leuke spulletjes voor in haar keukentje, kleertjes, een koffertje voor op reis, knuffels, leesboekjes, een puzzeltje en balletje, fijne tegoedbonnen en voor ons lekkere drankjes en mooie bossen bloemen. Dankjewel allemaal!

WINACTIE

Omdat ik zoveel lieve berichtjes mag ontvangen en zelfs cadeautjes en kaartjes van volgers, wil ik Chloë haar eerste verjaardag ook met jullie vieren. Daarom (nog!) een extra winactie! Vind je het leuke gedecoreerde taartje ook zo cute? Mooi, want je kunt ‘m dus winnen. Check mijn Instagram of laat een berichtje hieronder achter waarom jij dit taartje zou willen winnen en wat je te vieren hebt?

I love partystyling

Ik ben benieuwd of je ook zo kunt genieten van partystyling. Nou, ik wel hoor! Niet voor niets gaat er eind dit jaar weer een superleuk By Linsey-event komen, waar ook jij mag meegenieten van de allermooiste styling. Maar dat is voor later. Met deze foto’s genieten we na van een bijzondere dag en hierna gaan we lekker even als gezin opladen in Italië. Er komt binnenkort dus ook een leuke vlog online waarin ik je mee op vakantie neem, maar ook beelden deel van het feestje! Stay tuned! En vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube-kanaal.

Dit artikel is mede gesponsord door Party Deco.

Recommended Posts