Weekend Rotterdam: overnachting met een geweldig uitzicht

 In Accommodaties, Nederland, Travel

Hoe heb jij Koningsdag gevierd? Wij hadden een borreldate met vrienden in Rotterdam. Een nachtje zonder ons lieve meisje. Zoals je weet zijn we dol op mooie hotels én dat is het Nhow Hotel.

Nhow Hotel

Picture this: een fantastisch uitzicht, heerlijk eten én een geweldige skybar. Welkom in het Nhow Hotel. Die skybar is natuurlijk dé plek voor een borrelavond (en daar horen wat mij betreft ook de lekkerste fingerfoodhapjes bij). Ik had al gehoord dat het uitzicht adembenemend is, dus je snapt dat ik een kamer mét uitzicht boekte. En wat voor een kamer! We kregen een mooie suite aangeboden op de 17e verdieping mét extra veel raampartijen. Zo kun je vanuit je bed uren naar het prachtige Rotterdam turen. Met name in de avond, met alle lichtjes aan, is dit een geweldige gewaarwording. Spot de Erasmusbrug en de waterscooters en je waant jezelf toch even in een wereldstad.

Foodbeleving

Dit hotel is zeker niet alleen een aanrader vanwege het uitzicht, ik had namelijk ook veel goeds gehoord over het eten hier. Helaas was het restaurant met Koningsdag gesloten, dus we moeten echt nog eens terugkomen om te testen of het zo heerlijk is als de foodfoto’s (hallo Instagram) je doen geloven. Wát we wel kunnen beoordelen: het ontbijt. Een nachtje samen weg, daar hoort wat ons betreft écht ontbijt op bed bij! Dat was puur genieten: sandwiches, vers fruit, donuts, croissants, eitjes, verse jus, smoothies en een glaasje bubbels. Een feestje!

Borrelen in de skybar

De skybar was gelukkig open tijdens Koningsdag en hier hadden we met onze vrienden afgesproken. Tip: je kunt ook genieten van een heerlijke cocktail en het uitzicht als je geen hotelgast bent. Wij beleefden hier een heerlijke avond. Ook voor een romantisch avondje een echte must: geniet samen op het terras van de zonsondergang, de mooie schemering en ontelbaar veel lichtjes. Spectaculair! En een geweldige aanvulling op het hotel.

 

Dé omgeving: bedankt voor alle tips!

Ik had vooraf via InstaStories gevraagd om restauranttips. Ik ben heel blij met al die leuke en enthousiaste tips. Een paar hotspots werden meerdere keren genoemd: lunchrestaurant Guliano (Italiaans), restaurant Olivia, de Harbour club (zeker vanwege het mooie terras), restaurant HMB (ligt direct naast het hotel met uitzicht op de Maas en Erasmusbrug), Aqua Asia Club, restaurant Vineum, Aloha Bar (om te borrelen), Oliva in de Witte de Withstraat, Restaurant Basemont in hotel New York, bistrot Du Bac, Fenix Food Factory op het hippe Katendracht (én nog veel meer…). Ook kwamen er een paar leuke ontbijttips voorbij: Picknick Rotterdam (waar alles vers wordt gemaakt), Baker & Moore en Pierre (wat ik persoonlijk een aanrader vind)! Als ik alle reacties mag geloven, telt Rotterdam dus heel veel leuke culinaire plekjes! En door de centrale ligging van hotel Nhow is alles dicht bij huis. In het gebouw waar Nhow gevestigd zit, vind je restaurant HBM en de Aqua Asia Club. Ga je met kinderen op pad? Dan is een uitstapje met de watertaxi een absolute must do. Vanuit het hotel loop je zó richting de opstapplaats. De kinderen kijken hun ogen uit!

Aanrader dus!

Kortom: een aanrader als je op zoek bent naar een hotel met uitzicht in Rotterdam, (of als je gaat voor lekker eten of gek bent op design)! Tip: neem wel een kamer met uitzicht! Want uiteindelijk is dit dé must van het hotel. Wat is jouw favoriete hotspot in Rotterdam? Tip me gerust, want we komen hier in de toekomst zeker nog eens terug.

Vlog!

Nieuwsgierig naar de beelden? Blijf mijn website in de gaten houden of volg me via Instagram, want deze week kun je weer op een nieuwe vlog rekenen!

 

 

Recommended Posts