Over mij

Wie ben

ik?

Ben je een echte travel-lover en droom je graag weg bij foto’s van unieke en bijzondere plekjes? Denk: een geweldig boutique hotel, aan de voet van een berg, waar je geniet van overheerlijke gerechten met ingrediënten uit de streek. Of: dat romantische kasteel waar je je even een echte prinses voelt?

Laat je inspireren door By Linsey. Linsey (28  jaar) droomt graag én ze maakt haar dromen waar. En dat zijn grote én kleine dromen. Van een prachtige strandwandeling op het strand in de Malediven, tot een ontbijtje op bed met het gezin. Genieten met een grote G.

Droom je mee?

Linsey neemt je graag mee in haar (droom)wereld. Reis met haar mee naar unieke, romantische plekjes. Van die plekjes, waar je helemaal tot rust komt. En geniet van de leukste food-inspiratie en inspirerende gezinsplaatjes. Drie keer per week vind je hier nieuwe verhalen en mooie plaatjes. Je vindt hier dus altijd meer dan genoeg nieuwe inspiratie. En binnenkort volgen ook de vlogs by Linsey, natuurlijk gemaakt op sprookjesachtige locaties.

Inspiratie-platform

De droom van Linsey, een geweldig inspiratie-platform maken van deze website. Een platform waar jij even weg mag dromen. Waar je durft te dromen! Een online plek waar je terecht kunt voor geweldige reis- en lifestyle-inspiratie en natuurlijk een snufje familylife.

Wie is Linsey?

Vrouw van Dennis

Moeder van Chloë Rose

Communicatiespecialist (werkzaam in logistieke sector)

Levensgenieter

Perfectionist

Bezige bij

Founder van… By Linsey

Meer weten over Linsey? Wil je graag met me samenwerken? Heb je een leuk idee? Laat het me weten door een e-mail te sturen naar info@bylinsey.nl of maak gebruik van het contactformulier.