Waarom wij kozen voor het huwelijk

 In Family, Wedding

Wij zijn op 12 september 2016 getrouwd in het zonovergoten Italië. Een droom die is uitgekomen! Voor ons is het aangaan van een huwelijk de kroon op onze relatie. We wilden graag aan iedereen die ons lief is laten zien hoeveel we van elkaar houden, en dat wij definitief een verbintenis aangaan met elkaar.

  

Trouw beloven

Elkaar trouw beloven – het naar elkaar uitspreken dat we elkaar nooit in de steek zullen laten en altijd tot steun zullen zijn – is voor ons een hele belangrijke waarde. De belangrijkste reden om te trouwen! Daarnaast zijn de emoties die uiteraard bij een bruiloft om de hoek komen kijken, erg belangrijk geweest voor ons. Ik vond het geweldig dat mijn opa en oma de bruiloft mee konden maken. En heel bijzonder dat mijn vader mij naar het altaar heeft gebracht. De ceremonie was erg persoonlijk door onze eigen trouwbeloften te schrijven, en in het bijzonder van onze gasten, naar elkaar uitgesproken te hebben.

 

Lange, mooie aangeklede tafels

Samen met ons gezelschap genoten we van lange, mooie aangeklede tafels boordevol Italiaans eten terwijl we genoten van prachtige uitzichten. Ons JA-woord hebben we gegeven in een intiem kapelletje midden in het glooiende Toscaanse landschap.

  

Nieuwsgierig naar het hele verhaal? Lees dan deze blog.

Recommended Posts