Onze eerste Kerst als gezinnetje

 In Family, Kids

Wat verheug ik me op de feestdagen. Dit jaar is het namelijk de eerste keer dat wij Kerstmis vieren als gezinnetje. Ik vind het toch wel heel speciaal en besteed hier graag extra aandacht aan om het nog specialer te maken. Zo is ons huisje sfeervol aangekleed, heeft onze dochter haar eigen kerstsok, haar eigen kerstbal en is zelfs haar kamertje voorzien van kleine kerstdetails.

Evice Creatief

Warme herinneringen aan vroeger

Kerstmis doet mij denken aan de warme herinneringen aan vroeger. Mijn moeder die in de keuken stond, mijn vader die voor een gezellige kerstliedjes zorgde en het aansteken van een kaarsje in de kerk voor onze dierbaren.  Het mooie en warme gevoel wat mijn ouders mij en mijn broer hebben gegeven, wil ik ook meegeven aan onze dochter. Want ook al snapt een kindje van bijna 6 maanden er misschien nog niets van, ik vond het al een heerlijk gevoel om het huis te versieren in haar bijzijn. En natuurlijk mochten daarbij de kerstkransjes en de traditionele kerstliedjes niet ontbreken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de liefde die wij onze dochter nu al meegeven, wel voelbaar is voor haar.

Vol Liefde Fotografie

Vol Liefde Fotografie

Het feest van samenzijn

Kerstmis is voor ons het feest van samenzijn. Het feest van liefde. Het feest van gezelligheid. Het feest van lekker eten. Even een paar dagen het verstand op nul en lekker samen wegdromen bij een mooi kerstverhaal. Ik kijk er altijd weer naar uit. Dit jaar staat kerst bij ons in het teken van familie en ons eigen gezinnetje. Naast dat we ons verheugen op de etentjes met de (schoon)familie, verheug ik me ook op tweede kerstdag. Deze dag heb ik vrijgehouden voor ons drietjes. Zálig! Wat we gaan doen? In ieder geval starten met een heerlijk geurend kerstontbijt.

Ik ben benieuwd hoe jouw kerstdagen eruitzien? En heb jij ook zo’n fijne herinneringen aan de kerstdagen?

Lieve lezers: hele fijne en warme feestdagen voor jullie allemaal!

Vol Liefde Fotografie

BewarenBewaren

Recommended Posts