Een onvergetelijk aanzoek in de Malediven

 In Algemeen, Family, Wedding

Twee jaar geleden bevonden wij ons in het Paradijs: de Malediven. En alsof de vakantie al niet bijzonder genoeg was, werd ik er ook nog eens ten huwelijk gevraagd. Een droomaanzoek! In deze blog deel ik het verhaal en de foto’s van het aanzoek.

Zeg het met kaarsjes

In de dagen naar het aanzoek toe organiseerde Dennis dagelijks een romantische activiteit. Zo werd ik compleet verrast met een ‘private’ dinning op het strand met kaarslicht, vuur en een chefkok. Of dit niet genoeg was, kreeg ik ook een cadeau overhandigd van één van de butlers. Natuurlijk schoot de gedachte door mijn hoofd dat Dennis mij ten huwelijk zou vragen. Zenuwachtig opende ik dan ook het cadeau. Het was een prachtige armband die glimmend om je pols valt.

 

Na het diner gingen we terug naar onze watervilla. De watervilla was voor mij al een droom die werkelijkheid werd. Ons eigen stukje paradijs boven een helderblauwe zee. Maar Dennis maakte het totaalplaatje compleet. Toen ik binnenkwam zag ik overal kaarsjes branden, het bad was gevuld met rozenblaadjes en de champagne stond koud. Wat voelde ik mij speciaal!

Het gebeurde echt, op het allermooiste plekje

De dagen op de Malediven vlogen voorbij, tijd te kort om te genieten van alle bijzondere dingen. Tijdens onze laatste strandwandeling was het dan ook niet geheel verrassend dat Dennis op het mooiste plekje op zijn knieën ging met een dé ring in zijn handen. De superlieve woorden die hij me in mijn oor fluisterde (ja, deze houd ik privé) maakte mij verlegen en emotioneel. We vielen elkaar dan ook met tranen in de armen. En natuurlijk heb ik JA gezegd op de vraag of ik zijn vrouw wil worden. Ik moest mezelf knijpen, het gebeurde echt…….

Na de grote vraag en de nodige emoties, stond er een zeilboot klaar. We konden even alles laten bezinken. De dag werd afgesloten met een diner op een unieke plek: een boomhut op het eiland!

Om het speciale moment vast te leggen had Dennis een fotograaf ingehuurd. Daar ben ik hem zo dankbaar voor. Ik krijg weer de kriebels in mijn buik! Ben jij ook ten huwelijk gevraagd? En kijk jij er ook met warme gevoelens op terug?

 

Recommended Posts