Ontdek jouw best nine of 2017

 In Algemeen

Je ziet ze nu overal voorbij komen. Een collage met 9 kleine foto’s van Instagram. Dit noemen ze ook wel de ‘best nine’. De collage toont foto’s die het meest populair waren in het afgelopen jaar. Voor mij was het hoogtepunt van 2017 de geboorte van onze prachtige dochter. Dit zie je dan ook terug in mijn ‘best nine 2017’.

Mijn best nine 2017!

Ontdek ook jouw ‘best nine’ !

Wil je ook weten welke foto’s van jou het beste scoorde op Instagram? Volg dan onderstaande stappen:

  • Ga naar de volgende website: https://2017bestnine.com/
  • Vul je gebruikersnaam in van Instagram in en klik op ‘Get’, voor mij is dit: by.linsey__
  • Vervolgens even geduld hebben, de collage wordt nu gemaakt
  • En… Je best nine verschijnt in beeld
  • Sla de afbeelding op én deel deze via je social media kanalen
  • Met de hashtag #bestnine2017 kunnen anderen jou daarop ook makkelijk vinden

Ik ben natuurlijk benieuwd naar de meest populaire foto’s van jou! Geef je me een seintje als jouw best nine bekend is?

Recommended Posts