Nobu Hotel Ibiza Bay

 In Europa, Ibiza, Travel

Ik ben een beetje verliefd op Ibiza. Niets voor niets heb ik het eiland al veelvuldig bezocht.  Mijn eerste bezoek aan Ibiza was met een vriendin. We zagen niet veel van het eiland, het was een echte stapvakantie. Daarna heb ik meerdere malen een bezoek gebracht aan Ibiza met mijn man. Geen feestgedruis, maar de mooiste plekjes van Ibiza ontdekken. Sterker nog: ook Ibiza stond op ons lijstje als huwelijkslocatie (naast Toscane). Het is ook de bestemming waar we als gezin voor het eerst vakantie mochten vieren. Kortom: Ibiza is favoriet!

 

Op en top verwennerij

Om heel eerlijk te zijn: álle hotels waar we hebben overnacht in Ibiza zijn aanraders. Maar mocht je op zoek zijn naar een hotel van topklasse, gelegen op een perfecte locatie? Dan is het pas geopende Nobu Hotel een absolute aanrader! Eigenlijk zeggen de foto’s al genoeg. Het prachtige hotel ligt aan de Talamanca Baai. Dichtbij en zelfs ín het hotel vind je fijne plekjes om te lunchen of te dineren. Zo staat het hotel natuurlijk bekend om haar Nobu-restaurant in Japanse Fushion stijl.

Champagne

Voor mij was het elke ochtend een feestje met het uitgebreide (champagne!) ontbijt. Het ontbijt werd in buffetvorm geserveerd in het Chambao Restaurant. Dit restaurant gaf mij het gevoel terug te zijn in Curaçao. Simpelweg vanwege de uitstraling en het ontbijten met de voetjes in het zand. Onze dag kon eigenlijk al niet meer stuk na dit powerontbijt. Niet alleen het ontbijt, ook de zwembaden met een fantastisch uitzicht en zalige bedden gaven je een volledig ontspannen gevoel. Je hoefde je geen zorgen te maken om je handdoek of je parasol, alles werd voor je geregeld. Een drankje? Een lekker hapje? Ook daarvoor hoefde je niet van je bedje af.

Meer dan waard

Tja, hier hangt wel een prijskaartje aan. Maar bij het Nobu hotel staat persoonlijke aandacht en comfort dan ook voorop. Alles aan en in het hotel ademt persoonlijke aandacht en comfort uit. Voor ons was dit ideaal, want dit was onze eerste vakantie met ons meisje. We hoefden ons geen enkele minuut zorgen te maken dat onze dochter iets te kort kwam. Dus dat prijskaartje vonden wij het meer dan waard.

 

Small Luxery Hotels

Niet voor niets is het Nobu hotel een onderdeel van de Small Luxery Hotels van de wereld.
Ik kan dit hotel aanraden als je op zoek bent naar luxe en kwaliteit in nabije omgeving van het vliegveld en Ibiza stad. Al is het hotel zodanig ingericht, dat je het hotel niet uit hoeft te stappen om een geweldige vakantie te hebben!

Ibiza

Ga je binnenkort naar Ibiza en kun je wel wat tips gebruiken? Lees dan ook deze blog waarin ik mijn 10 favoriete restaurants aanbeveel. Naar Ibiza met kinderen? Lees dan snel deze blog voor alle familyproof plekjes.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Recommended Posts