Mijn wishlist: hier droom ik van! Droom je mee?

 In Algemeen

‘Follow your dreams’. Die slogan heb ik natuurlijk niet voor niets gekozen! Mijn állergrootste droom heb ik al waargemaakt: want wát geniet ik intens van mijn gezin. En daarnaast mag ik terugkijken op  heel wat prachtige momenten. Je weet dat ik intens kan genieten van de mooiste plekken. Die ultieme vakantie-ervaringen deel ik graag met de liefste mensen. Zo denk ik met een enorme glimlach terug aan ons Toscaanse droomhuwelijk. Niet alleen vanwege de toplocatie en de fantastische en romantische omgeving, maar ook omdat we dat allemaal met elkaar mochten beleven. Samen met mijn man ben ik er een avondje voor gaan zitten om er op los te fantaseren. En zo kwamen wij tot deze dreamlist. Oké niet elk punt is even realistisch en uitvoerbaar, maar zo gaat het met dromen, toch? Droom je met me mee….

  1. Wijn-reis in Zuid-Afrika

Hét land met de juiste mix van natuur, wijn én lekker eten. Natuurlijk droom ik nu al weer weg bij de meest bijzondere geniet-accommodaties. Dit lijkt me een onvergetelijke beleving.

  1. Kerstsprookje: overnachten in het Disneyland Hotel

Dé familiebeleving, toch? Oh wat wil ik graag met mijn dochter wegdromen bij haar helden van Disney! Deze trip gaat er zeker van komen. Wanneer zou ze eraan toe zijn denk jij? Als ze een jaar of 3, 4 is?

  1. Onze trouwgeloftes opnieuw uitspreken

Wij willen de liefde blijven vieren, altijd! We keren niet voor niets jaarlijks terug naar onze trouwlocatie! Het lijkt ons heel bijzonder om de trouwgeloftes opnieuw uit te spreken in het bijzijn van onze kinderen.

  1. Een lange (verre) reis maken met het hele gezin

Je weet inmiddels wel dat wij echte reisfanaten zijn. Die liefde voor het reizen, wil ik dolgraag overdragen. Er is toch niets mooier dan je hart volgen en de vrijheid ervaren. Oh wat lijkt het me fantastisch om de wereld te ontdekken met de mensen die ik het meeste liefheb. Om zo samen nieuwe herinneringen te maken! Ik ben heel benieuwd of jij deze wenst ook hebt en bij welk land of bij welke landen jij wegdroomt?

  1. Mijn familie verrassen met een 5-gangen-diner

Ik zou dolgraag de chefkok in mezelf laten zien. Maar uhm… dan moet ik die kookskills wel eerst nog even aanscherpen. Dus een kookcursus is wel welkom! Al ben ik niet zo goed in koken, ik ben helemaal dol op samen lekker eten. Een mooi gedekte tafel, goed gezelschap, hapjes en wijntjes… blijer kun je mij niet maken! En dat kan gewoon heel dicht bij huis. Mijn man kan die heerlijke wijntjes dan uitzoeken, want hij wil heel graag meer wijnkennis opdoen. Ik zie al voor me hoe hij hier vol passie over vertelt!

  1. Lapland verkennen met de hondenslee (tijdens zonsondergang)

Je ziet op mijn Instagram-feed veel zonnige plaatjes. Maar vergis je niet, ik kan ook helemaal wegdromen bij zo’n winter wonderland. Samen met de slee door Lapland trekken, om vervolgens lekker weg te kruipen in een mooi huisje (mét een knapperend haardvuur en een lekker wijntje). Ik denk dat deze bestemming helemaal niet zo ver weg is…één van de vakanties in 2019?

  1. Volledig zen in Whitepad hotel

Oh, als je eens wist hoe vaak ik op de foto’s van dit romantische én avontuurlijke Zwitserse hotel klik! Samen overnachten in een hotel omgeven door natuurschoon, kán het romantischer? Dit hotel bestaat uit 15 pods met ieder een eigen unieke inrichting én een magisch uitzicht! Ook deze gaan we snel bezoeken!

  1. Een reis door Bali én een overnachting in Viceroy Bali of in de Sandat Glamping Tents óf …

Wauw, wat heeft Bali veel bijzondere accommodaties én wat een overweldigende natuur zie ik terug op de foto’s. Het lijkt me een fantastische zen-plek. Ik zie mezelf al heerlijk relaxen in een hangmat, terwijl ik ondertussen geniet van het uitzicht over de jungle. Een minpuntje… die lange vliegreis.  Maar er komt een dag dat ik die lange reis ga maken!

  1. Een gastvrij plekje creëren in Spanje of Italië

Misschien denk je dat het op mijn bucketlist staat: voorgoed naar het buitenland vertrekken. Lijkt me supergaaf! Maar ik krijg ook buikpijn bij het idee, ik zou vast en zeker heimwee krijgen. Toch… ik droom wel van een eigen stekje in het buitenland. Mocht ik ooit de jackpot winnen, dan weet ik wel wat ik met dat geld ga doen!  Ik zou een gastvrij plekje creëren in Spanje of Italië, daar regelmatig zelf heen vliegen én gasten ontvangen. Het lijkt mij een geweldige uitdaging om een fantastische vakantieplek in te richten. Een plekje waar andere mensen zich helemaal thuis voelen! Ook in de categorie buitenland-dromen: een bedrijf opzetten in het buitenland. Je moet groot blijven dromen, toch?

  1. Een gezond en liefdevol gezinnetje koesteren!

Als je deze dromen leest denk je misschien dat we groot, groter, grootst wensen. Of dat we zo ver mogelijk weg willen. Maar dat is helemaal niet waar! We zijn dol op dromen en we dromen heel graag groot, maar stiekem genieten we nog het meest dicht bij huis. Je kunt namelijk zelf de vakantiesfeer in huis halen. Ontbijt op bed, samen erop uit, lekker borrelen met vrienden. Pluk de dag én geniet van elkaar! Samen dansen, zingen en elkaar liefde geven. De ultieme droom, die nog echt uitgekomen is ook. Wat wil je nog meer?

Magic is something you make

Tien prachtige dromen! En als het mag, droom ik gerust nog even verder. Want weet je, ik word gewoon heel blij van die mooie plaatjes en avontuurlijke ideeën. Of die dromen nu echt uitkomen, of niet… Alleen de voorpret is al zó geweldig. Ik droom nog even door, droom je met me mee?

 

Recommended Posts
visitekaartje By Linsey