Mijn favorieten in Noordwijk: hier moet je zijn!

 In Nederland, Travel

Een aantal keer per jaar genieten wij van de fijne kustplaats Noordwijk in Nederland. Het voelt voor ons altijd als een vakantie in eigen land. We pakken een heerlijk hotel, lopen langs het strand, bekijken wat winkeltjes, drinken een wijntje bij zonsondergang en genieten van verrukkelijk eten. In deze blog deel ik mijn favoriete plekjes in Noordwijk.

Fotografie: Cherelle Overklift

2STAY

Huis ter Duin: Het ultieme strandgevoel

Huis ter Duin is een begrip in Nederland. Een hotel met aanzicht. En… de plek waar je terecht kunt voor service op topniveau. Enjoy het ultieme beachgevoel en schuif aan bij Breakers Beach House. Het hotel heeft namelijk een samenwerking met deze luxe beachclub, de plek waar je héérlijk kunt eten, drinken en genieten van het ultieme strandgevoel.

Hotel Vesper: Enjoy het uitzicht

Een supermooi en smaakvol boutique-hotel, mét geweldig uitzicht over het Noordwijkse strand: hallo wijn en mooie zonsondergang! En binnen valt de design-inrichting vast in de smaak. Ik vind het altijd heerlijk als je een lekker diner in het hotel kunt eten, zodat je daarna binnen no-time kunt gaan slapen in je comfortabele bed. En in de ochtend begint het feestje opnieuw met een smaakvol ontbijt. Het is ook een ideale plek om niet te overnachten, maar wél lekker te genieten van het eten en het uitzicht.

Villa de Duinen: Unieke beleving

Kleinschalig, huiselijk en sfeervol! Dit hotel is uniek vanwege haar service én de combinatie met wat mij betreft het beste restaurant van Noordwijk. Een ideale plek om een culinaire beleving en een wandeling aan het strand te combineren. De kamers zijn allemaal verschillend. Wij hadden het geluk om de kamer Grande Deluxe te mogen ervaren. Een ruime kamer met mooi balkon (voorzien van ligbedden) en een forse badkamer met adembenemend uitzicht. Houd je van comfort en een persoonlijke aanpak? In combinatie met lekker eten? Dan is dit hotel zeker de moeite waard!

Fotografie: Cherelle Overklift

2RELAX

Tulum Tulum: vakantiegevoel aan

Misschien wel één van de hipste strandtenten van dit moment! Dé plek om heerlijk te chillen! Of laat je inspireren door het geweldige interieur.  Ik ben gek op deze stijl! Het geeft direct dat vakantiegevoel waar je naar op zoek bent. Heerlijk met je voetjes in het zand, een fijn muziekje erbij en een menukaart met voor ieder wat wils. Zo kan ik me toch een beetje in Ibiza wanen.

Bries: Seafood-hapjes

Voor ons is  dit de ideale spot om lekker te eten. Een restaurant met een mooie uitstraling en een heerlijke keuken vol seafood-hapjes! Overigens is dit ook de ideale plek om een dagje aan zee te liggen en te genieten van de heerlijke comfortabele ligbedden! En je drankjes worden aan je bedje geserveerd, hoe chill?  Vergeet tijdens zo’n relax-dagje zeker niet gebruik te maken van de bites, zoals bruschetta, oesters of sushi!

Branding: beste beachclub van Nederland

Voor een wijntje bij zonsondergang zit ik het liefste bij Branding. Niet voor niets is deze strandclub uitgeroepen tot beste beachclub van Nederland. Overigens ook dé spot voor in de wintermaanden. Branding wordt dan omgetoverd tot een geweldige winterlodge. Je wordt hier vanzelf relaxed!

2DINNER

Restaurant Villa de Duinen: Eten in alle rust

Een toegankelijk, maar verfijnd restaurant. Mooi geserveerde culinaire gerechten met heerlijke amuses (van het huis). En wat dacht je van de lekkere wijnen en de locatie? Zeker rond lunchtijd de plek om in alle rust te eten. Wil je dineren? Vergeet dan niet te reserveren.

Ben je ook zo gek op Noordwijk? Wat is jouw favoriete plekje?

 

Recommended Posts