Mijn favoriete sneaker voor op vakantie

 In Algemeen

Ik ben dol op het dragen van hakken. Dit staat vrouwelijk en hierdoor voel ik me zelfverzekerder. Maar tijdens onze reizen draag ik ook graag sneakers, ook wel de bekende Converse sneakers! Elk jaar koop ik wel weer een paar witte All Stars, voor mezelf en ook voor mijn dochter. Dit is een gemakkelijke schoen om te combineren onder zowel een broek als jurkje! En het belangrijkste: ik voel me er nog steeds vrouwelijk door. Want een typisch sneaker meisje noem ik mezelf nu weer niet.

Waarom sneakers op vakantie?

Naast een slippertje op het strand, een hakje voor in de avond, is een sneaker de grote favoriet! Zeker tijdens het reizen zelf. Het zit comfortabel en hierdoor ondervinden je voeten geen hinder. Daarnaast vinden wij het heerlijk om tijdens de vakantie  te dwalen door die authentieke dorpjes vol kinderkopjes en klinkers. Niet echt ideaal met hakken! Hoi leuke sneaker! Of waat dacht je van de toeristische marktjes die je misschien wel eens afstruint terwijl andere mensen die voor je lopen op je voeten staan. Niet echt handig met slippers! Hoi leuke sneaker! Kortom: een sneaker is een echte musthave voor op reis!

De converse sneakers

Welke sneaker kies je dan? Iedereen kent ze wel! De alltime favorite Converse Sneakers. In allerlei modellen, kleuren en printjes zijn te vinden. Voor jong en oud! Je kan dus met de hele familie twinnen! Superleuk! Mijn dochter draagt al vanaf haar geboorte sneakers. Dit geeft haar lieflijke outfits net een stoere touch. En daarnaast: super comfortabel, tijdloos en toch fashionable! Wat wil je nog meer?

Hoe draag je de sneaker?

Ze zijn te combineren met allerlei looks. Natuurlijk kun je ze dragen onder een lange broek of short, maar wist je dat ze ook superhip staan onder een rok of jurk. Met een paar sokken erbij kun je er ook nog een speelse touch aangeven. Met een leren jack en spijkerbroek maak je de look al snel stoer. Liever wat klassieker zoals ik ze draag? Dan combineer je het bij bijvoorbeeld een nette pantalon. Ook handig als je van afspraak naar afspraak moet rennen tijdens je werk bijvoorbeeld. Of zoals ik op vakantie.

De Converse Sneakers een echte musthave: fashionable en praktisch. En handig: ze kunnen gewoon in de wasmachine! Wat is jouw favoriete musthave tijdens vakantie?

Mocht je nog op zoek zijn naar leuke sneakers, ik shopte mijn allstars makkelijk en snel via Sportshowroom.nl.

Recent Posts