Mijn doelen voor 2020!

 In Algemeen

Hallo 2020! Welkom in een nieuw jaar vol nieuwe kansen om je dromen waar te maken, je hart achterna te gaan en de dingen te doen waar jij blij van wordt. Ik begin het nieuwe jaar met een persoonlijke update waarin ik mijn doelen deel.

Allereerst wil ik nog even kort terugblikken op een bijzonder mooi 2019. Een jaar met zakelijk en persoonlijk succes. Van mijn onderneming By Linsey, een villa in Puglia en vooral de leermomenten die mij sterker en bewuster gemaakt hebben. Het was ook wederom een jaar vol schitterende reizen: Malediven, Marrakech, 3x Griekenland,2x Ibiza en 5x Puglia en een jaar waarin ik als moeder vooral genoot van de kleine momenten met onze prachtige dochter. Al die verschillende avonturen hebben mij veel gebracht. Ik ben niet alleen ervaringen rijker, ik durf ook steeds meer voor mezelf te kiezen. Door goed te voelen en goed te luisteren naar mezelf. Vooral naar mijn lichaam en geest. Ik heb mijn keuzes daar steeds vaker door laten leiden. Door vragen te stellen: wat levert het mij (of mijn gezin) op? Vergroot ik mijn geluk door deze keuze te maken? Ik wil in elk geval keuzes maken die goed zijn voor mijzelf of voor mijn gezin. Voor mij is in ieder geval duidelijk geworden waar ik voor sta: groots durven dromen en die dromen omzetten in doelen, anderen inspireren en het kleine geluk blijven waarderen! 

Italie en verdere grootse dromen…

2020 staat natuurlijk bij ons volop in teken van Italië; een succes maken van onze villa in Puglia. Veel van de doelen hebben dan ook een Italiaans tintje. Zo ga ik dit voorjaar de travelglossy van Puglia lanceren. Het persoonlijk contact met onze gasten uitdiepen. We gaan op wijncursus en we gaan op Italiaanse les.  We willen graag meer kennis op gaan doen van wijnen om zo onze liefde en passie daarin ook met andere te delen. En we verheugen ons om een woordje Italiaans te gaan spreken voor meer connectie met de lokale bevolking. Daarnaast vinden Dennis en ik het gewoon superleuk om samen dingen te ondernemen en ook te investeren in persoonlijke groei. Hiervan worden we uiteindelijk alleen maar sterker en geeft alles meer diepgang. Of dit het dan is? Nee, Dennis en ik hebben besloten om ons verder te gaan verdiepen in investeringen in het buitenland. Say what? Was 2019 niet genoeg avontuur? SI! Maar ook een begin van iets moois wat in de toekomst gaat komen. Onwijs tof natuurlijk! We dromen, we sparren (en sparen!) en maken al voorzichtig kleine (grote!) plannetjes. In 2020 ga ik hier meer over delen.

Hallo reislustig 2020!

Om de regio Puglia goed te leren kennen en onze gasten goed te ondersteunen gaan we zelf ook vaak richting Puglia. Maar ook andere reizen staan weer gepland. Want ondanks dat de grote focus op Italië, laten we ons ook graag inspireren door andere gebieden. Zo blijft ons geliefde eilandje Ibiza natuurlijk favoriet. De Ibiza travelglossy van vorig jaar krijgt een update, versie 2.0. Yes! Hier ga ik in 2020 ook zeker weer naartoe. Leuk vooruitzicht met een vriendin, fijn ook om af en toe tijd voor jezelf te maken. Daarnaast keren we ook dit jaar weer terug naar de Malediven, Santorini, Puglia en Toscane 🤗 en staan er nog een paar tripjes gepland, waarover later meer. Ik garandeer dus weer volop reisinspiratie in 2020.

Koester het kleine geluk

Naast bovenstaande doelen heb ik nog wat kleinere doelen voor mezelf gesteld op persoonlijk vlak. Het allerbelangrijkste is natuurlijk de focus houden op de kwaliteit van ons mooi gezin. We vinden daarin steeds meer balans en groeien elke dag. Het doel met ons gezin is om deze balans en rust te consolideren. Dit doen we door nog meer de natuur op te zoeken en bewuste momentjes van offline creëren. De kleine dingen in het leven blijven zien en waarderen. Of dit nu een dansje is in de woonkamer, het aansteken van een kaarsje of een wandeling langs het water. Want juist deze momenten zorgen voor geluk en een goede balans. Zoals ook attent blijven naar elkaar, door elkaar lief te hebben en af en toe te verrassen. Dennis kwam op oudejaarsavond thuis met een bos rozen en een persoonlijke brief. Klein gebaar, groot geluk!

Persoonlijke vraagstukken

Over persoonlijk vlak gesproken. Ik ben open en eerlijk, over onze dromen en wensen. En daar hoort vaak ook de vraag bij of we ons een broertje of zusje voor Chloë wensen. Tot op heden hebben we bewust gekozen om te genieten zoals het nu is. Een vrolijke dochter, mooie ambities en fantastische reizen. We voelen ons gezegend en gelukkig met de situatie zoals die nu is. Zeker als je in je omgeving hoort dat het niet zo vanzelfsprekend is. We zijn gevoelsmensen en laten ons ook graag sturen door ons gevoel… zeker op dit gebied. Wie weet geeft 2020 meer antwoorden. Zijn we klaar voor een 2e kindje of wachten we bewust tot Chloë op de basisschool zit. Daarnaast moet het je natuurlijk maar weer gegund zijn. Vooralsnog zijn wij dus meer dan gelukkig en gezegend met het gezin zoals we die nu vormen . Een andere vraag waar we ons mee bezighouden is een eventuele verhuizing. Willen we meer groen om ons heen? Dit vraagstuk heeft dan ook te maken met evt toekomstige kinderen. Of gaan we eerst de focus zetten op investeringen in het buitenland. Al met al geen kleine vraagtekens waar we ons mee bezig houden. Vragen die in 2020 vast duidelijk worden.

Wie geluk heeft zal het delen

Naast zakelijke en persoonlijke doelen vind ik het ook belangrijk om te blijven investeren in de omgeving, zoals mijn familie en mijn lieve vrienden. Ik ben gelukkig, zeer dankbaar en ik vind het fijn om dit geluk met anderen te delen. Zonder mezelf te kort te doen of weg te cijferen. Daarnaast vind ik het mooi om energie te blijven geven aan waardevolle connecties die ik via een netwerk als instagram heb opgedaan. Ook vanuit hier ontstaan namelijk mooie dingen! Wie weet krijgt het By Linsey event in 2020 meer vorm, of ga ik een event hosten in Puglia.

2020: LET’S FLOW

Met al deze fijne plannetjes, de vele geplande reizen  en nog twee droomconcerten (Andrea Bocelli, Celine Dion) ga ik vol enthousiasme dit jaar in. En laten we vooral hopen dat dit in goede gezondheid mag. Voor ons en onze dierbaren. Vol met liefde, energie, plezier, geluk en inspiratie. Op naar een mooi jaar! 2020: let’s flow ♥️

Recommended Posts