Onze lieve kleine filmster

 In Family, Kids

Op 26 juni 2017 was het zover: onze prachtige dochter Chloë Rose werd geboren. Het aller-, állermooiste cadeautje ooit. Een ontzettend cliché: maar wat een bijzonder moment is het als je baby op je borst wordt gelegd. Ik zat meteen vol emoties, was trots en voelde me vooral ook opgelucht omdat ze in goede gezondheid geboren is.

En toen gebeurde het. Ik lag in het ziekenhuisbed met mijn dochter naast me. Ik keek vol bewondering naar haar én ze keek me vol in de ogen terug. Wat ik toen voelde, hoef ik geen enkele moeder uit te leggen. Ik was opslag verliefd op mijn eigen kind. De roze wolk was er vrijwel direct en daar zweef ik eigenlijk nog steeds op.

Het allermooiste cadeautje ooit!

Het moederschap: wat is het bijzonder! Sinds de geboorte van mijn dochter mag ik elke dag wel een hoogtepunt noemen!

Hoe wij van man en vrouw een gezinnetje zijn geworden: ik vind het zo intens. En omdat alle clichés zo waar zijn en de tijd zo snel aan je voorbij gaat, maak ik de bewuste keuze om alles zo goed  mogelijk vast te leggen. Zeker de bijzondere momenten! Op mijn Instagram zie je regelmatig foto’s voorbij komen, maar deze newbornfilm hoort toch wel tot mijn favoriete herinneringsmomenten.

Een film met ons kleine meisje in de hoofdrol. Hoe bijzonder is dat? We hebben verschillende momenten op een prachtige wijze vast weten te leggen. Ik moet zeggen: de film blijft me ontroeren!

Als megatrotse moeder wil ik dit filmpje graag met je delen en wie weet inspireert het je om ook deze fantastische momenten vast te leggen.

Hoe leg jij de mooiste momenten met je kindje vast?

 

Recommended Posts
Showing 2 comments
  pingbacks / trackbacks
  • […] en onzekerheden met zich mee, maar door de komst van onze dochter ben ik enorm gegroeid. Lees ook de blog over onze kleine filmster, waarin ik het newbornfilmpje met je deel. En de blog met daarin de […]

  • […] Wil je de beelden zien van onze droomdag? Klik dan hier. Een echte aanrader om een trouwclip en -video te laten maken. Ik kan lieve Wendy van MyWeddingVideo dan ook zeker aanraden! Niet alleen onze Toscaanse bruiloft heeft ze vastgelegd, ook heeft ze  onze dochter – toen 4 weekjes oud – op unieke wijze weten vast te leggen. Nieuwsgierig? Bekijk ook de blog over ‘onze lieve kleine filmster. […]

  0

  Cookies

  Wij gebruiken functionele, statistische en marketing cookies voor een optimaal presterende website. Pas eventueel de instellingen aan of accepteer alle cookies.

  Privacy- & cookiebeleid | Sluiten
  Instellingen