Lang leve de lente: de voorjaarskriebels van By Linsey

 In Algemeen

Oké, het heeft even geduurd, maar het mooie weer is nu toch écht in aantocht! De lente komt eraan. En ik word er nú al vrolijk van. Jij ook? Ik word altijd nog een tikkeltje gelukkiger als ik de vogeltjes in de ochtend weer hoor fluiten, als de zon zich steeds vaker laat zien en de bomen langzaam groen kleuren. De lente geeft mij nóg meer energie om er lekker op uit te trekken en nieuwe inspiratie op te doen. Benieuwd wat By Linsey deze lente te bieden heeft?  

Vrolijke vlogs

Ja, ik heb de smaak te pakken. Ik ben aan het vloggen geslagen en ik vind het ontzettend leuk om te doen (en nog steeds een tikkeltje spannend). In de lente trekken wij er met het gezin lekker op uit. Genoeg vlog-materiaal dus! Van voor de eerste keer fietsen met dochterlief, tot verrukkelijke weekendjes weg (aan het water!). En wat dacht je van Moederdag, onze vakantie naar Sani Asterias, dé voorbereidingen voor de eerste verjaardag van ons meisje (en die van mijn man en mij), een tripje naar het Comomeer én nog veel meer. Volop vrolijke (voorjaars-) vlogs in aantocht dus!  😃

Inspirerende blogs

En ik zit ook boordevol inspiratie als het om blogs gaat. Natuurlijk deel ik weer volop traveltips en hotspots. Dat ben je inmiddels wel van me gewend, toch? Ook kun je weer rekenen op persoonlijke verhalen en deel ik een (superhandig, al zeg ik het zelf ;)) afvinklijstje voor je vakantie. Ook vind je op deze website binnenkort de fijnste terras-tips, want eindelijk kunnen we weer buiten genieten van een hapje en een drankje. En ik heb al weer heel veel zin om te gaan picknicken met mijn gezinnetje, dus daar volgt snel meer informatie over. En… je weet dat ik (nog) geen keukenprinses ben, maar binnenkort word ik toch uitgedaagd om een zomers recept te presenteren. Deze ga ik uiteraard met jullie delen.

Lentelokken: winactie

In de lente gaat het bij mij ook altijd kriebelen als het gaat om een nieuwe look. Ik vul dan mijn garderobe aan, kies voor een nieuw kapsel of schaf een toffe nieuwe zonnebril aan. Heb jij daar ook ‘last’ van? Dan doe je vast mee aan de fantastische winactie van Blownaway Eindhoven. Stay tuned!

Hometour & voorjaarstuin

Als er één verzoekje is dat vaak voorbijkomt, dan is het wel een home-tour. En wie weet… deel ik binnenkort onze inrichting. Ik wil mijn eigen werkplekje creëren (ik werk steeds vaker thuis) en als ik daarmee klaar ben, deel ik dolgraag het resultaat. En ook onze tuin (ik zei het toch: voorjaarskriebels) wordt onder handen genomen. Tips zijn trouwens welkom: hoe kom je tot een leuke (en kinderproof!) voorjaarstuin?

Lang leve de lente!

Genoeg te beleven dit voorjaar dus! Ik kan niet wachten om te genieten van de lente. Zonder jas naar buiten, tuinieren, picknicken, nog een wandeling maken in het avondzonnetje…. Ik kan zo genieten van de veranderende natuur en laat me graag verrassen door alles wat de lente te bieden heeft. Pluk de dag, enjoy de lente (pssst: lees ook mijn blog: 5x kleine momenten van geluk). Geniet je met me mee? Maakt de lente jou ook vrolijker en energieker? Welke voorjaars-activiteit ga jij zéker ondernemen? Ik ben benieuwd!

Tip: een lenteshoot is natuurlijk altijd een leuk idee! Foto: Miranda de Rijk Fotografie.

 

Recommended Posts
zwangershapshoot